Η κριτική των παικτών του Άρη

Η κριτική των παικτών του Άρη

Ο Άρης πέτυχε την ευρύτερη νίκη της χρονιάς κόντρα στον Απόλλωνα (5-0) στη Superleague, σε ένα ματς όπου πολλοί ήταν οι διακριθέντες. Ας δούμε τα πεπραγμένα των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, πάτησε γκάζι και διέλυσε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 5-0, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση.

Χουλιάν Κουέστα
Θεατής του αγώνα και μάλιστα χωρίς να …πληρώσει εισιτήριο ο Ισπανός τερματοφύλακας, καθώς ελάχιστες ήταν οι φορές που οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν τη εστία του.

Μανώλης Τζανακάκης
Καλή παρουσία από τον Έλληνα αμυντικό, που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ανασταλτικά, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του με τις προωθήσεις του από δεξιά.

Φραν Βέλεθ
Με το γνωστό δυναμισμό στο παιχνίδι του, χωρίς να έχει πολύ δουλειά, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης δεν ήταν απειλητικός επιθετικά. Σε μια από τις προωθήσεις του , κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ.

Λίντσεϊ Ρόουζ
Ισχύουν τα ίδια με τον Βέλεθ. Ο Άρης δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως, όποτε χρειάστηκε ο Γάλλος αντέδρασε σωστά, ενώ κέρδισε και όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς.

Γιώργος Βαλεριάνος
Κανένα πρόβλημα στα ανασταλτικά καθήκοντα για τον παίκτη του Άρη, που αρκετές φορές προωθήθηκε από αριστερά και έδινε βοήθειες στον Λάρσον.

Μανώλης Σιώπης
Πολύ καλή παρουσία από τον Έλληνα μέσο. Με αδιάκοπο τρέξιμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, κέρδισε κατά κράτος όλες τις μάχες από τους προσωπικούς αντιπάλους του, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Χαβιέ Ματίγια
Ήρεμη δύναμη στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τον Άρη. Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, κράτησε τη μπάλα και συνέθεσε ένα καλό δίδυμο στα χαφ με τον Σιώπη. Εξαιρετική εκτέλεση στα στημένα, με πολύ όμορφη ασίστ στο γκολ του Γιουνές.

Ματέο Γκαρσία
Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και με την ταχύτητα και τη καλή τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων.

Μάρτιν Τόνσο
Πολύ καλή παρουσία από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που όσο είχε δυνάμεις βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη.

Ντάνιελ Λάρσον
Παίκτης μεγάλης ποιότητας, που βοηθάει τον Άρη σε πολλούς τομείς. Έφτασε κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις, προσπάθησε να φτιάξει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, ενώ βοήθησε και ανασταλτικά.

Νικολά Ντιγκινί
Επέστρεψε στο βασικό σχήμα, ενώ προερχόταν από τραυματισμό και είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι, ενώ πέτυχε και δεύτερο γκολ με ιδανική εκτέλεση. Έδειξε διάθεση και πάθος και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκο Μαρτίνες
Ιδιαίτερα ορεξάτος μπήκε στο παιχνίδι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Με την επιμονή του έδωσε μια υπέροχη ασίστ στον Ντιγκινί, στο τρίτο γκολ του Άρη, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ.

Χαμζά Γιουνές
Εκπληκτική εκτέλεση στο τέταρτο γκολ του Άρη. Μπήκε ως αλλαγή και έκανε αυτό που περίμενε ο Παντελίδης.

Γιάννης Φετφατζίδης
Δείγμα ποδοσφαιρικής ευφυΐας το πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε, ανοίγοντας λογαριασμό για τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ