Απόδειξη: Με διαπίστευση του ΠΑΟ ο χούλιγκαν που επιτέθηκε στον πάγκο (pic)

Απόδειξη: Με διαπίστευση του ΠΑΟ ο χούλιγκαν που επιτέθηκε στον πάγκο (pic)

Απανωτά είναι τα ντοκουμέντα που «σκοτώνουν» τον Παναθηναϊκό για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του οδηγώντας σε διακοπή το ντέρμπι. Ντοκουμέντα που διασύρουν τους «πράσινους» και τους… πρόθυμους υπερασπιστές τους. Με διαπίστευση ένας από τους χούλιγκαν που επιτέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού σε Μοντεστό και Μουρίκη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον «γκρεμό» και πάλι γιατί οι χούλιγκαν του το αποφάσισαν οδηγώντας σε διακοπή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά το χθεσινό «πάγωμα» των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αλλά και των… πρόθυμων υπερασπιστών τους, απλά και μόνο για να επιδιώξουν να «χτυπήσουν» επικοινωνιακά τον Ολυμπιακό (έστω και αν διασύρονται με κάθε τους… αποκάλυψη) γίνεται σήμερα μια προσπάθεια να μετατεθούν οι ευθύνες.

Μέχρι και ότι ο Ολυμπιακός προκάλεσε την οριστική διακοπή του αγώνα έφτασαν στο σημείο να γράψουν και να υποστηρίξουν οι «γνωστοί-άγνωστοι»… εξυγιαντές ψάχνοντας έναν τρόπο για να ελιχθούν και να συνεχίσουν να ταλαιπωρούν την… αλήθεια που δεν την αντέχουν όπως τρανά έχει αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό.

Η αλήθεια όμως είναι πολύ σκληρή για τον Παναθηναϊκό και τους… πρόμυθους υπερασπιστές τους.

Νωρίτερα είδατε το βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα το «πλάνο μάχης» των πράσινων χούλιγκαν που μπήκαν ανενόχλητοι στο γήπεδο, με τους σεκιούριτι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τα ΜΑΤ να κοιτάνε αλλού.

Έφτασαν ανενόχλητοι στον πάγκο του Ολυμπιακού και επιτέθηκαν στους ανθρώπους της ομάδας. Τον Μοντέστο και τον Μουρίκη που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και ήταν οι πρώτοι που δέχθηκαν την επίθεση. Μεταξύ αυτών και ένας χούλιγκαν που βρισκόταν από την αρχή του αγώνα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Με διαπίστευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Και ήταν αυτός που… ελίχθηκε και επιτέθηκε όπως φάνηκε και στο βίντεο, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στην φωτογραφία.

Μια ξεκάθαρη απόδειξη πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι άμοιρη ευθυνών για όσα αισχρά συνέβησαν με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να γίνεται επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του αγώνα. Και το ματς να συνεχίζεται κανονικά έως ότου ο Γερμανός μετά τον πόλεμο στο ΟΑΚΑ με δακρυγόνα, μολότοφ και βόλτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο από χούλιγκαν αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ