Ντιγκινί: «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για την Ευρώπη, όχι τα γκολ μου»

Ντιγκινί: «Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί για την Ευρώπη, όχι τα γκολ μου»

Η νίκη του Άρη στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν αυτή που μέτρησε για τον Γάλλο επιθετικό και η παραγωγική του εμφάνιση μπήκε σε δεύτερη μοίρα.

Δυο φορές βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Νικολά Ντιγκινί και σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς έδωσε βάρος στη νίκη και τη σημασία της για να εδραιωθεί ο Άρης στην πεντάδα, όπως είναι ο στόχος του, και να κοιτάξει ακόμη ψηλότερα.

Για το παιχνίδι και τα δυο γκολ που πέτυχε: «Μια καλή νίκη για εμάς. Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί στην προσπάθειά μας για να βγούμε στην Ευρώπη. Είναι ωραίο πάντα να σκοράρεις για την ομάδα σου, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς».

Για το αν του ξέφυγε ένα χατ-τρικ: «Έχασα ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσα να είχα πετύχει εκεί ένα γκολ. Έβαλα δυο, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν έχει σημασία αν θα έβαζα τρία τέρματα, το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας, όχι τα δικά μου γκολ».

Για το αν αυτή είναι η καλύτερη σεζόν του στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω. Θα δούμε στο τέλος, απομένουν ακόμη πέντε ματς. Και πέρσι έκανα καλή χρονιά. Θα σας απαντήσω στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ