Ψηφίστε τον MVP της 25ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 25ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής μέσω σχετικού poll.

Ολοκληρώθηκε και η 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή μέσω του γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr. Στη διάθεσή σας τίθενται οι Μπουχαλάκης, Ντιγκινί, Αλμπάνης, Βεϊρίνια, Γκερέρο και Φερέιρα.

Ανδρέας Μπουχαλάκης
Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, έστω κι αν αυτό δεν τελείωσε ποτέ. Ο Ελληνας μέσος πήρε πρωτοβουλίες, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, ενώ παράλληλα κατάφερε και να απειλήσει την πράσινη εστία.

Νικολά Ντιγκινί
Ο Γάλλος μέσος σημείωσε δύο γκολ στο εντυπωσιακό 5-0 του Άρη επί του Απόλλωνα στο Βικελίδης. Γενικότερα έβγαλε πολύ πάθος, ήταν μέσα στις περισσότερες καλές στιγμές τις ομάδες του ενώ είχε ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Χρήστος Αλμπάνης
Σε ένα κακό ματς με λίγες φάσεις, μπήκε ως αλλαγή στο 82’ και ήταν ο λυτρωτής της ομάδας του σκοράροντας στο 86’. Σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ, με άψογο τελείωμα έχοντας εκμεταλλευθεί ιδανικά τον χώρο που βρήκε.

Αντρέ Βιεϊρίνια
O ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, όμως ο αρχηγός του ήταν και πάλι εκεί. Με ένα εκπληκτικό σουτ από το… σπίτι του ισοφάρισε το σκορ και έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης. Ηταν γενικότερα πολύ καλός στο ματς.

Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο
Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πέτυχε ένα όμορφο, «σεντερφορίσιο» γκολ, νικώντας στον αέρα του Οικονόμου. Επίσης είχε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, στο πρώτο μέρος.

Φελίπε Φερέιρα
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη-ανάσα του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού με 2-0. Πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ήταν μέσα στις καλύτερες στιγμές που δημιούργησε ενώ επιπλέον κέρδισε και πέναλτι το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύθηκε ο Γιακουμάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ