Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι

Κατέθεσε ένσταση ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση κατά της οριστικής διακοπής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι ζητούν να συνεχιστεί ο αγώνες από το λεπτό που διεκόπη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να καταθέσει, εν τέλει, ένσταση κατά της διακοπής του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι θεωρούν ότι αδίκως διεκόπη το παιχνίδι και δεν συνεχίστηκε από τον Γερμανό διαιτητή και ζητούν να συνεχιστεί από το λεπτό που σταμάτησε…

Από την πρώτη στιγμή που ο Γερμανός αποφάσισε να διακόψει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν εκφράσει τις αντιθέσεις τους για τη διακοπή του αγώνα από τη στιγμή που είχε αποχωρήσει ο κόσμος κ δεν είχε προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Λίγες ώρες αργότερα δικηγόροι της ΠΑΕ άρχισαν να εξετάζουν τα δεδομένα για την πιθανότητα να καταθέσει η ΠΑΕ ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα. Όπερ και εγένετο σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός, βάσει των ισχυόντων κανονισμών και της εκπεφρασμένης άποψης όλων των φορέων ότι οι αγώνες πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν στα γήπεδα, κατέθεσε προ ολίγου ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη.

Οι πράσινοι πήραν στα χέρια τους το φύλλο αγώνα και την έκθεση της αστυνομίας, ενώ ρόλο παίζει και η άποψη του διαιτητή, ο οποίος είπε πως πήρε την απόφαση επειδή δε συμφωνούσαν οι δύο ομάδες, κάτι που θα τονίσει η υπερασπιστική του γραμμή.

Το άρθρο 23 του ΚΑΠ ορίζει ότι η ένσταση κάθε ΠΑΕ πρέπει να κατατεθεί μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που διεξήχθη ο αγώνας. Σήμερα η προθεσμία έληγε και έτσι οι Πράσινοι έκαναν πράξη το δικαίωμά τους, αποστέλλοντας υπόμνημα όπου καταγράφονται αναλυτικά οι λόγοι υποβολής της ένστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ