Υπέροχο βίντεο του Αστέρα με κοινωνικά μηνύματα που πρέπει να ακουστούν (vid)

Υπέροχο βίντεο του Αστέρα με κοινωνικά μηνύματα που πρέπει να ακουστούν (vid)

Σε καμπάνια κατά των διακρίσεων συμμετέχει η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να στέλνουν μέσω βίντεο κοινωνικά μηνύματα που πρέπει να ακουστούν δυνατά.

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στην καμπάνια της European Football for Development Network (EFDN) σε συνεργασία με την European Club Association (ECA).

Η εκστρατεία #Morethanfootball Action Weeks καλεί τους οργανισμούς – μέλη της να περάσουν κοινωνικά μηνύματα για τις εβδομάδες 19 Μαρτίου έως 9 Απριλίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ενημέρωση των Αρκάδων:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει στην καμπάνια της European Football for Development Network (EFDN) σε συνεργασία με την European Club Association (ECA). Η εκστρατεία #Morethanfootball Action Weeks καλεί τους οργανισμούς – μέλη της να περάσουν κοινωνικά μηνύματα για τις εβδομάδες 19 Μαρτίου έως 9 Απριλίου.

Ο Αστέρας, πιστός στον κοινωνικό ρόλο που υπηρετεί σε όλη τη διαδρομή του, ανακοινώνει μια σειρά από κοινωνικές δράσεις σε αυτό το διάστημα.

Στο video που ακολουθεί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περνούν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα και ταυτόχρονα, σύμφωνα και με την οδηγία της ευρωπαϊκής καμπάνιας (#passiton) καλούν ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο.

Επιπλέον, ο Αστέρας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γίνουν κοινωνοί στην καμπάνια #Morethanfootball. Στείλτε το e-mail σας στη διεύθυνση [email protected] και περάστε το δικό σας κοινωνικό μήνυμα. Πώς το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι… κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο;

Δημιουργήστε τον δικό σας τοίχο με κοινωνικά μηνύματα, τα οποία ο Αστέρας θα συγκεντρώσει και θα δημοσιεύσει, αποστέλλοντάς τα στους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

Στη διάρκεια των #Morethanfootball Action Weeks ο Αστέρας θα παρουσιάσει κι άλλες δράσεις, επιβεβαιώνοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα του, αλλά και την ευθύνη που έχει αναλάβει απέναντι στο ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους του.

#Passiton, σε όλους εσάς. Με μηνύματα προς όλη την κοινωνία!»

Εδώ το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ