Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ οι δανεικοί του

Στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ οι δανεικοί του

Στον ΠΑΟΚ, ως είθισται μετά από κάθε αγωνιστική, ασχολούνται με τις επιδόσεις των δανεικών του ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος οι Ασπρόμαυροι, παρουσιάζουν τις επιδόσεις που έχουν καταγράψει την φετινή σεζόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που παραχωρήθηκαν με την μορφή του δανεισμού.

Χάρης Χαρίσης: Στο ξεκίνημα της σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών. Το 2019 τον βρήκε υγιή να παλεύει για ανεβάσει τον χρόνο συμμετοχής του στην βελγική Κορτράικ. Ο Χάρης Χαρίσης έχει αγωνιστεί ως τώρα στη σεζόν σε 15 αγώνες.

Στέλιoς Κίτσιου: Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν έπαιξε σε πέντε αγώνες του Δικεφάλου. Τον Γενάρη αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ταξίδεψε στην Τουρκία και εντάχθηκε στην Ανκαραγκουτσού, όπου βρήκε και τον Τιμπό Μουλέν. Στην Άγκυρα ο Κίτσιoυ πήρε αμέσως φανέλα βασικού και έχει αγωνιστεί σε επτά γεμάτα 90λεπτα μετρώντας και μία ασίστ.

Τιμπό Μουλέν: Ο Τιμπό Μουλέν έχει σταθεί άτυχος μέχρι στιγμής στη σεζόν, αφού ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς. Έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες της Ανκαραγκουτσού στο τουρκικό πρωτάθλημα και το τελευταίο διάστημα βρίσκει ρόλο και ανεβάζει τα λεπτά συμμετοχής του.

Λάζαρος Λάμπρου: Είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού ολλανδικού πρωταθλήματος. Ο Λάζαρος Λάμπρου το καλοκαίρι πήγε στη Φορτούνα Σιτάρντ για να πάρει χρόνο συμμετοχής και πλέον θεωρείται ως ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες όλης της λίγκας. Οκτώ γκολ και έξι ασίστ σε μόλις 21 παιχνίδια για τον νεαρό άσο, μαζί με πολλά βραβεία mvp αλλά και τη διάκριση του ταλέντου του μήνα για τον Φεβρουάριο.

Γιάννης Μυστακίδης: Από Θεσσαλονίκη στα Γιάννινα και από εκεί στην Πολωνία. Ο Γιάννης Μυστακίδης τον Γενάρη έφυγε από τον ΠΑΣ έχοντας παίξει σε 10 παιχνίδι, μετρώντας και ένα γκολ και πήγε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στην Γκόρνικ Ζάμπρζε. Εκεί ο νεαρός επιθετικός μπήκε γρήγορα στο κλίμα, πήρε χρόνο συμμετοχής και σε επτά αγώνες έχει δώσει ήδη μία ασίστ όντας θετικός μέχρι τώρα και βοηθώντας την ομάδα του να πάρει ανάσα στη μάχη της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

Δημήτρη Χατζηισαΐας: Τα τελευταία δύο χρόνια συνθέτει μαζί με τον Σπύρο Ρισβάνη ένα από το κορυφαία αμυντικά δίδυμα του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐαςμε τη φανέλα του Ατρόμητου έχει παίξει φέτος σε 30 αγώνες, έχοντας και τρεις ασίστ, με κομβική παρουσία στην θετική πορεία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι και την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Μάλιστα ο Αυστριακός δείχνει εμπιστοσύνη στον παίκτη του και ως αμυντικό χαφ, έχοντας αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση σε κάποια παιχνίδια.

Ευθύμης Κουλούρης: Στην περίπτωσή του τα λόγια είναι περιττά. Ο Ευθύμης Κουλούρης πήγε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι με σκοπό να αναλάβει τον τομέα του σκοραρίσματος και μέχρι στιγμής σε 30 παιχνίδια έχει βρει δίχτυα 22 φορές, ενώ έχει δημιουργήσει άλλα τέσσερα γκολ. Ο Κουλούρης με τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιάσει, κέρδισε μία θέση στην Εθνική Ελλάδας, ενώ είναι πρώτος στη μάχη της κούρσας για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη φετινή Super League Σουρωτή με 16 γκολ.

Αμρ Ουάρντα: Ο Αμρ Ουάρντα μετά από ένα εξάμηνο στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε και πάλι με τη μορφή δανεισμού στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο, όπου την περσινή χρονιά ήταν εντυπωσιακός. Από τον Γενάρη και μετά ο Αιγύπτιος έχει παίξει σε εννιά αγώνες, έχει σκοράρει δύο φορές και έχει δώσει δύο ασίστ.

Μάρκο Μιχόγεβιτς: Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. Μετά από ένα διάστημα προσαρμογής, ο Βόσνιος βρήκε ρόλο και θέση στην ομάδα και είναι από τους διακριθέντες του συλλόγου μέσα στη χρονιά. Έπαιξε σε 24 παιχνίδια, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης: Στον ΟΦΗ αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Ο νεαρός μπακ όσες φορές πήρε χρόνο από τους προπονητές του ήταν εξαιρετικός και βοήθησε πολύ την ομάδα του, σκοράροντας μάλιστα και δύο γκολ στους 11 αγώνες που έχει δώσει. Η συμμετοχή του στο ροτέισον όμως μεταβάλλεται συνεχώς με αποτέλεσμα να μην έχει βρει ρυθμό, ώστε να αποδώσει ακόμα καλύτερο στο γήπεδο.

Νίκος Μελίσσας: Ο Νίκος Μελίσσας έχει μετρήσει με τη Λαμία μέχρι τώρα στη σεζόν 13 συμμετοχές με τέσσερα clean sheets. Το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση από τον φορμαρισμένο Σαράνοφ και περιμένει να εκμεταλλευτεί κάποια ευκαιρία, έχοντας πάντως μέχρι στιγμής ανταποκριθεί άψογα στη σεζόν, με highlight την πρόκριση που χάρισε στην ομάδα του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όταν πρωταγωνίστησε στη διαδικασία των πέναλτι.

Μανώλης Πατράλης: Μία ακόμα γεμάτη σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο από τον Μανώλη Πατράλη. Ο μέσος που ανήκει στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί θετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Έχει παίξει σε 20 αγώνες, όντας βασικός και αναντικατάστατος, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές και έχει δώσει μία ασίστ.

Κρίστι Κούστα: O Κρίστι Κούστα έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν με τον Αιγινιακό να αγωνιστεί σε 13 αγώνες και να πετύχει δύο γκολ, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός δράσης.

Ίλια Μαρκόφσκι: Ο Ίλια Μαρκόφσκι άλλαξε ποδοσφαιρική στέγη τον Γενάρη. Μετά από έξι μήνες στον Αιγινιακό όπου πρόλαβε να παίξει σε 12 αγώνες και σκοράρει μία φορά, μετακόμισε στα Τρίκαλα και έπειτα από ένα διάστημα προσαρμογής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΑΟΤ. Βασικός σε επτά αγώνες, δύο γκολ στους τελευταίους τρεις και πολύ καλές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Μίλος Κόστιτς που του δείχνει εμπιστοσύνη.

Γιώργος Κάκκο: Ο Γιώργος Κάκκο έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες της ΑΕ Καραϊσκάκηςμετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ, αλλά το τελευταίο διάστημα βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού. Την περασμένη εβδομάδα πρόλαβε να αγωνιστεί για δύο λεπτά κόντρα στον Απόλλων Λάρισας σαν αλλαγή και είναι έτοιμος να ανεβάσει στροφές στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Γκιόργκι Μούτσα: Δεν έχει πάρει ευκαιρίες στην ΑΕ Καραϊσκάκης ο Γκιόργκι Μούτσα, έχοντας μόλις μία συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Νικόλας Ματθαίου: Ο Νικόλας Ματθαίου, ο τρίτος της ασπρόμαυρης παρέας στην ΑΕ Καραϊσκάκης, παίρνει σπασμωδικά ευκαιρίες από τον προπονητή του, τις οποίες όμως φροντίζει να εκμεταλλεύεται, όπως στο παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό πριν δύο εβδομάδες όταν και σκόραρε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Ο Κύπριος εξτρέμ έχει παίξει σε 11 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ