Άρης: Ματίγια και το 2020

Άρης: Ματίγια και το 2020

Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου με τον Άρη ανανεώθηκε αυτόματα, αφού έπιασε το όριο συμμετοχών που είχε οριστεί με ρήτρα.

Στη Θεσσαλονίκη και το Κλεάνθης Βικελίδης θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Χαβιέ Ματίγια, αφού το συμβόλαιό του με τον Άρη ανανεώθηκε αυτόματα. Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018 για 1+1 χρόνια, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την απόκτησή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Τον είχε υποστεί κατά τη θητεία του στην Έλτσε και τον άφησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες πριν πάει στην Ταραγόνα, τον τελευταίο του σταθμό πριν τον Άρη. Έτσι, στο συμβόλαιό του συμπεριλήφθηκε ειδικός όρος με αριθμό συμμετοχών που έπρεπε να συμπληρώσει, συγκεκριμένα 15 αγώνες με συμμετοχή τουλάχιστον 70 λεπτών, ώστε να «ξεκλειδωθεί» και ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας.

Ο Ματίγια έπιασε το όριο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έτσι θα παραμείνει στους κίτρινους μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ θα πάρει και ένα επιπλέον χρηματικό ποσό ως μπόνους. Ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος διανύει μια καλή χρονιά στον Άρη, έχοντας πολύ καλή απόδοση ιδίως από την αρχή του 2019 και μετά, και συνολικά μέχρι στιγμής έχει πετύχει δυο γκολ και τέσσερις ασίστ. Είναι, μάλιστα, η πρώτη επιλογή της ομάδας για την εκτέλεση των στημένων, χάρη στην εξαιρετική ακρίβειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ