«Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο έκαναν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ»

«Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο έκαναν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ»

Ο Βλάνταν Ίβιτς εκθείασε σε δηλώσεις του τον Πορτογάλο αρχηγό του Δικέφαλου και τον Βραζιλιάνο χαφ, ο οποίος όμως τραυματίστηκε.

Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν συμπαίκτης με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, στην πρώτη θητεία του Πορτογάλου στον ΠΑΟΚ από το 2008 έως τον Δεκέμβριο του 2011.

Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση και εκτός γηπέδων, ενώ ο Σέρβος ήθελε πολύ να έχει παίκτη τον Βιεϊρίνια όταν βρέθηκε στον πάγκο του Δικέφαλου! Μόνο που ο Πορτογάλος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του Ίβιτς από την ομάδα…

Ο Βλάνταν Ίβιτς (ο οποίος είναι πλέον προπονητής στη Μακάμπι Τελ Αβίβ) μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» για τον Βιεϊρίνια και είπε: «Ο Αντρέ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι αυτός που έκανε την διαφορά για τον ΠΑΟΚ προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει πέρυσι το Κύπελλο και φέτος, όπως όλα δείχνουν, το Πρωτάθλημα. Ήθελα να τον φέρω και εγώ στον ΠΑΟΚ τον χειμώνα της σεζόν 2016-2017. Τότε κόστιζε πάρα πολύ για να αποκτηθεί από τη Βόλφσμπουργκ και ο πρόεδρος (σ.σ. Ιβάν Σαββίδης) δεν τον έφερε».

Ο Σέρβος χαρακτήρισε τον Βιεϊρίνια μαζί με τον Μαουρίσιο τις δύο καλύτερες μεταγραφές του ΠΑΟΚ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, λέγοντας: «Κατά την άποψή μου, είναι εκείνος που κάνει την διαφορά από τους παίκτες που ήρθαν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην ομάδα. Ο Αντρέ μαζί με τον Μαουρίσιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ