Οπαδός έχασε οριστικά την όρασή του από τον «πόλεμο» στο ΟΑΚΑ

Οπαδός έχασε οριστικά την όρασή του από τον «πόλεμο» στο ΟΑΚΑ

Την όρασή του από το ένα μάτι έχασε οριστικά οπαδός μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο χάος που επικρατούσε εντός αλλά και εκτός ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας εντός αλλά και εκτός του ΟΑΚΑ στοίχισαν την όραση ενός οπαδού, ο οποίος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα στο πρόσωπο.

Ο 31χρονος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», όμως βλέποντας το χάος που επικρατούσε στο γήπεδο με τη χρήση χημικών, αλλά και μολότοφ αποφάσισε να φύγει για να γλιτώσει.

Ο οπαδός τραυματίστηκε στο μάτι από τα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ και έχασε την όρασή του από το ένα μάτι, με τους χούλιγκαν να μπαίνουν ακόμα και μέσα στο γήπεδο, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου επικρατούσε το απόλυτο χάος.

Όπως ήταν λογικό ο Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης Φριτζ προχώρησε λίγο αργότερα στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων, αλλά και της εισβολής των οπαδών του τριφυλλιού εντός αγωνιστικού χώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ