Ξάνθη: «Μέσα» ο Κάστρο, ατομικό για Φασίδη και Ντε Λούκας

Ξάνθη: «Μέσα» ο Κάστρο, ατομικό για Φασίδη και Ντε Λούκας

Ο Ματίας Κάστρο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς, ενώ οι Ντε Λούκας και Φασίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ωστόσο, στην Ξάνθη οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά.

Την Τετάρτη μάλιστα ο Μίλαν Ράσταβατς είδε με ικανοποίηση τον Ματίας Κάστρο να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Αντίθετα, οι Ντε Λούκας και Φασίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ από το προπονητικό κέντρο απουσίαζαν οι Καμαρά και Μελιόπουλος, που έχουν ενταχθεί στις εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ξάνθης: «Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC την Τετάρτη. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια και μετά την ανάλυση φάσεων και τις επισημάνσεις του Μίλαν Ράσταβατς βγήκαν στα γήπεδα. Ασκήσεις ενδυνάμωσης και προθέρμανσης αρχικά περιλάμβανε το πρόγραμμα ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής εναλλάξ με ασκήσεις ταχυδύναμης. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Ντε Λούκας και Φασίδης, ενώ ο Ματίας Κάστρο εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα μετά το διάστημα αποκατάστασής του. Με τις εθνικές ομάδες απουσιάζουν οι Καμαρά και Μελιόπουλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ