«Δέχτηκα ωμή αστυνομική βία, να βρεθεί ο υπαίτιος που μου προκάλεσε τη ζημιά»

«Δέχτηκα ωμή αστυνομική βία, να βρεθεί ο υπαίτιος που μου προκάλεσε τη ζημιά»

Ο 31χρονος φίλαθλος που χτυπήθηκε από άνδρα των ΜΑΤ στο ΟΑΚΑ, δηλώνει πως δέχθηκε «ωμή αστυνομική βία» και ζητά να βρεθεί ο υπαίτιος!

Η πιο σοκαριστική είδηση σχετικά με τα επεισόδια που αμαύρωσαν το ντέρμπι «αιωνίων» είναι ο σοβαρότατος τραυματισμός ενός φιλάθλου από χτύπημα αστυνομικού, με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο άτυχος άνδρας, ήταν στα πέριξ του γηπέδου μαζί με δύο ακόμα άτομα και χτυπήθηκε από τον άνδρα των ΜΑΤ στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το μάτι του να κοπεί στα δύο και να επέλθει τύφλωση.

Η ΕΛΑΣ διέταξε προκαταρκτική διοικητική εξέταση για να διερευνηθούν οι συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 31χρονος στο ΟΑΚΑ.

Ο 31χρονος, που συνοδευόταν από το ανήλικο παιδί του, καταγγέλλει ωστόσο ότι χτυπήθηκε αναίτια από τον αστυνομικό και απαιτεί να βρεθεί άμεσα ο υπαίτιος!

«Δέχτηκα ωμή αστυνομική βία – εγκληματική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ, στον οποίο δεν είχα καν απευθύνει τον λόγο. Απαιτώ από την αστυνομία να με βοηθήσει και να βρεθεί ο υπαίτιος που μου προκάλεσε τη ζημιά», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ