Δεν πάει Ζέεφελντ φέτος ο Ολυμπιακός

Δεν πάει Ζέεφελντ φέτος ο Ολυμπιακός

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το γήπεδο στο Ζέεφελντ δεν είναι στο επίπεδο που θέλουν οι ερυθρόλευκοι και γι’ αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του τσεκάρουν άλλες επιλογές για την καλοκαιρινή προετοιμασία των πειραιωτών.

Η φετινή σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία και ο Ολυμπιακός σχεδιάζει τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ένα από τα σημαντικά πρότζεκτ που επεξεργάζεται ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς είναι φυσικά και η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού.

Ένας εκ των συνεργατών μάλιστα του Πορτογάλου προπονητή, ο Αντόνιο Ενρίκε είναι σε αποστολή στο εξωτερικό, προκειμένου να τσεκάρει προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη.

To10.gr σας μεταφέρει το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πειραιώτες δεν θα κάνουν κατά 99% προετοιμασία το φετινό καλοκαίρι στο Ζέεφελντ. Αυτό έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μεγάλο γήπεδο στο αυστριακό θέρετρο που προετοιμάζονταν για πολλά χρόνια οι ερυθρόλευκοι.

Τι σημαίνει αυτό; Πως το γήπεδο δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει για να κάνουν την προετοιμασία τους εκεί οι ερυθρόλευκοι. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ενημερωθεί σχετικά και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρόλευκων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει στο Ζέεφελντ.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και γι’ αυτό τον λόγο μόλις ενημερώθηκε πως το γήπεδο στο Ζέεφελντ δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει, έδωσε εντολή για να δουν οι συνεργάτες και άλλα προπονητικά κέντρα, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή από τους πειραιώτες.

Η βασική επιθυμία του Πορτογάλου

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει λοιπόν τα πλάνα του και για το μέρος στο οποίο θα πραγματοποιήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία οι ερυθρόλευκοι κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εστιάσουμε σ’ ένα στοιχείο που θεωρεί πολύ σημαντικό ο 49χρονος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος θέλει το ξενοδοχείο στο οποίο θα μένει η ομάδα να είναι δίπλα στο γήπεδο, ώστε να μην υπάρχουν μετακινήσεις της ομάδας με πούλμαν για να γίνει η προπόνηση.

Αυτό είναι κάτι που θεωρεί πολύ σημαντικό ο προπονητής των ερυθρόλευκων και γι’ αυτό τον λόγο έχει ζητήσει από τους συνεργάτες να του να βρουν προπονητικό κέντρο στο οποίο το ξενοδοχείο που θα μείνει η ομάδα να είναι δίπλα στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ