Αρνητικός ο Βασιλειάδης, ρίχνει «πόρτα» στη Σούπερ Λίγκα: «Όλα είναι αποφασισμένα»

Αρνητικός ο Βασιλειάδης, ρίχνει «πόρτα» στη Σούπερ Λίγκα: «Όλα είναι αποφασισμένα»

Οι εκπρόσωποι των ομάδων μπορεί να θέλουν συνάντηση με τον Βασιλειάδη για το φλέγον θέμα της αναδιάρθρωσης, αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε διαπραγμάτευση.

Μπορεί στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας οι εκπρόσωποι των ομάδων να αποφάσισαν να αιτηθούν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του για το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, ωστόσο, ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να αλλάξει… ρώτα και προχωράει στην δημιουργία της Super League 2.

Μετά την ανακοίνωση του συνεταιρισμού για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο σημερινό Δ.Σ, το γραφείο του Υφυπουργού σήκωσε το γάντι και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνάντηση. «Η απόφαση έχει παρθεί και βρίσκεται στις προκηρύξεις και ως εκ τούτου δεν είναι προϊόν διαπραγμάτευσης», τόνιζαν μεταξύ άλλων οι συνεργάτες του Γιώργου Βασιλειάδη.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουν στα χέρια τους την επιστολή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ο υφυπουργός θα προχωρήσει στη νομοθέτηση για τη δημιουργία της νέας κατηγορίας, της Super League 2.

Πάντως, ο Βασιλειάδης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των ομάδων, αρκεί η συνάντηση να μην έχει κύριο θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση. «Μπορούν να μιλήσου για οτιδήποτε άλλο, όχι όμως για την αναδιάρθρωση, καθώς όλα είναι αποφασισμένα και όχι προς διαπραγμάτευση», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ