Φόβοι για νέο χειρουργείο για Τσιγκρίνσκι

Φόβοι για νέο χειρουργείο για Τσιγκρίνσκι

Την επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η απόφαση για το πως θα αποθεραπευτεί ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ από το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Μέχρι και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πραγματοποιούσε την πιο «γεμάτη» και ουσιαστική σεζόν του στην ΑΕΚ. Ο Ουκρανός στόπερ είχε μείνει μακριά από τους μυϊκούς τραυματισμούς που τον ακολουθούν στην καριέρα του και έδειχνε πιο γερός από ποτέ.

Ωστόσο, ένα «τσίμπημα» που ένιωσε στα πρώτα λεπτά του εν λόγω αγώνα, τον έθεσε εκτός μάχης. Έκτοτε ο «Τσίγκρι» δεν έχει επιστρέψει στη δράση ενώ δεν είναι ξεκάθαρο και το πότε θα είναι σε θέση να το πράξει αυτό. Εδώ και αρκετές μέρες, ο έμπειρος στόπερ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Ωστόσο μέχρι στιγμής, ο οργανισμός του δεν δείχνει ανταπόκριση. Οι πόνοι παραμένουν για τον Τσιγκρίνσκι, που αδυνατεί να ανεβάσει ρυθμούς. Στην ΑΕΚ όπως είναι λογικό υπάρχει ανησυχία για τους πόνους που εξακολουθεί να νιώθει ο αμυντικός της ομάδας. Μιας και ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι «ύπουλος» και σε πολλές περιπτώσεις, απαιτεί χειρουργική επέμβαση.

Προς το παρόν ο Τσιγκρίνσκι ακολουθεί ένα πρόγραμμα αντίστοιχο με εκείνο που έκανε το καλοκαίρι ο Λούκας Μπογέ. Που επίσης είχε «χτυπηθεί» από αυτόν τον τραυματισμό. Αν μετά το ρεπό της ομάδας το σαββατοκύριακο ο Ουκρανός στόπερ παρουσιάσει βελτίωση, τότε η περίπτωσή του θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά και με θεραπείες.

Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ πιθανό ο «Τσίγκρι» να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου. Με τη σεζόν, σε ένα τέτοιο σενάριο, να τελειώνει εδώ για τον Κιτρινόμαυρο στόπερ. Αφού για τέτοια ζητήματα, ο χρόνος αποθεραπείας είναι κοντά στους δύο μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ