ΠΑΣ Γιάννινα : Ψάχνει συμπαίκτη o Χριστοβασίλης

ΠΑΣ Γιάννινα : Ψάχνει συμπαίκτη o Χριστοβασίλης

Μέσω Έλληνα ατζέντη προέκυψε ενδιαφέρον από το εξωτερικό για το πακέτο των μετοχών του ΠΑΣ. Τέλος ο Πετράκης από τον πάγκο με τη λήξη της σεζόν.

Έντονη κινητικότητα στα Γιάννενα, τις τελευταίες εβδομάδες. Σε μια περίοδο όπου ο ΠΑΣ παίζει τη σωτηρία του (αν τέλος πάντων υποθέσουμε ότι θα πρέπει να συζητάμε ακόμη για το ενδεχόμενο της Αναδιάρθρωσης που θέλει μόνο ο Υφυπουργός Βασιλειάδης), αλλά όπως φαίνεται παίζει και το μέλλον του γενικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει ήδη πάρει δύο σοβαρές αποφάσεις. Η πρώτη να τελειώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη στο φινάλε της σεζόν. Λέγεται μάλιστα ότι οι δύο τους έχουν μιλήσει για αυτό από τα Χριστούγεννα και ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει πως ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος. Θέλουν απλά να πάει το πράγμα όσο πιο ομαλά γίνεται ως το φινάλε και αυτό είναι όλο. Ο ΠΑΣ μάλιστα ήδη κοιτάζει για προπονητή σε δύο διαφορετικές αγορές. Στην εγχώρια που καλοκοιτάζει την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και εκείνη του εξωτερικού. Κάποια στιγμή μάλιστα πριν από εβδομάδες με πάσα μυστικότητα ταξίδεψε ως τη λίμνη προπονητής με παρελθόν στη Μπουντεσλίγκα, και είδε live μια αναμέτρηση του ΠΑΣ.

Ποιος τον έφερε; Ένας μάνατζερ που φαίνεται πως έχει ιδιαίτερες επαφές με την ομάδα του ΠΑΣ εδώ και ένα-ενάμιση χρόνο. Τόσο ιδιαίτερες που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΕ του έχει αναθέσει την υποχρέωση να του βρει «συμπαίκτη» στα διοικητικά μιας και με αυτή τη σύνθεση ο ΠΑΣ δεν δείχνει να μπορεί να προχωρήσει. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Χριστοβασίλη: Να βρει είτε συμπαίκτη, είτε ακόμη και αγοραστή για την ομάδα.

Υπάρχουν ήδη δρομολογημένες καταστάσεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Και υπάρχει και υποψήφιος. Μια εταιρία από το εξωτερικό όπου σύντομα θα ξεκινήσει έναν κύκλο συζητήσεων (αν δεν το έχει κάνει ήδη). Ο Χριστοβασίλης δεν λέει τίποτα φυσικά για αυτό. Γνωρίζουν την υπόθεση ελάχιστοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ποντάρει πολλά στο ενδεχόμενο να μπορεί σύντομα να το… πει και σε περισσότερους. Αν βεβαίως το πράγμα προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ