Ολυμπιακός : Χωρίς Μπεν, Εμενίκε και Βούκοβιτς στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός : Χωρίς Μπεν, Εμενίκε και Βούκοβιτς στο Αγρίνιο

Χωρίς τους Μπεν, Εμενίκε, Βούκοβιτς και Ανδρούτσο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ εκτός έμειναν και οι τέσσερις «κομμένοι».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον σκληροτράχηλο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο (9/12 19:30), με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν στη νίκη σε μια από τις πιο αφιλόξενες έδρες του πρωταθλήματος, στην οποία δεν θα έχουν και τη στήριξη του κόσμου τους.

Ο Τάκης Λεμονής έχει χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι ως «κομβικής σημασίας» και θέλει οι ποδοσφαιριστές του να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάρουν το μεγάλο «διπλό» και να καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή του πρωταθλήματος πριν τις αρχές του νέου έτους.

Εκτός αποστολής από το πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στους Αγρινιώτες έμειναν οι Μπέν, Εμενίκε, Βούκοβιτς και Ανδρούτσος, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ίωση, τον Νιγηριανό επιθετικό να παραπονιέται ξανά για ενοχλήσεις, ενώ οι δύο τελευταίοι έμειναν εκτός με απόφαση του 57χρονου τεχνικού.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος είχε ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του για το γεγονός ότι εκνευρίστηκε που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γιουβέντους και αποχώρησε από το γήπεδο. Οπως φαίνεται, λοιπόν, αυτή έγινε δεκτή, με τον Σεμπά να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή και να έχει ελπίδες ακόμη και για το αρχικό σχήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής είναι και Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, οι οποίοι έχουν «κοπεί» από την ομάδα για αγωνιστικούς, προπονούνται διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα και τον Ιανουάριο θα κουνήσουν μαντήλι.

Αναλυτικά ο Τάκης Λεμονής συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χουτεσιώτης, Προτό, Αγγελόπουλο, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρη, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ