ΠΑΟΚ: Ιβιτς και Μακάμπι «καλούν» τον Σακχόφ

ΠΑΟΚ: Ιβιτς και Μακάμπι «καλούν» τον Σακχόφ

Το συμβόλαιο του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο πρώην τεχνικός του δικεφάλου και νυν τεχνικός της Μακάμπι έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον 28χρονο μέσο.

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι φυσικό κάποιοι να προσελκύουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ένας από αυτούς είναι η Μακάμπι Τελ του Βλάνταν Ιβιτς, η οποία όπως προκύπτει ενδιαφέρεται για Εβγκέν Σάκχοφ.

Το συμβόλαιο του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον δικέφαλο  εκπνέει  το προσεχές καλοκαίρι, με δημοσιεύματα από το Ισραήλ να κάνουν λόγο πως έχει ήδη υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την επαφές φέρεται να έχει κάνει ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη στο δημοσίευμα τονίζεται το ενδιαφέρον και τούρκικων ομάδων για τον Σακχόφ.

Τέλος να σημειώσουμε οτι η Μακάμπι προσπαθεί να προσέξει τα οικονομικά της καθώς αντιμετωπίζει θέμα με τον financial fair-play. Ετσι οι Ισραηλινοί σκοπεύουν να κινηθούν για ελεύθερους παίκτες και όπως ακριβώς θα είναι σε λίγους μήνες ο Σάκχοφ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ