Κώστας Μπανιώτης: «Όλη η Βόρεια Ελλάδα περιμένει να έρθει ο τίτλος στην Τούμπα»

Κώστας Μπανιώτης: «Όλη η Βόρεια Ελλάδα περιμένει να έρθει ο τίτλος στην Τούμπα»

Ο Κώστας Μπανιώτης πρωταθλητής του άλμα εις ύψος δεν έκρυψε τα ΠΑΟΚτσήδικα συναισθήματα που τον διακατέχουν. Μίλησε για τον θείο του, Χάρη, αλλά και για το πόσο περιμένει και ο ίδιος την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης των τελευταίων χρόνων Κώστας Μπανιώτης δηλώνει υποστηρικτής του ΠΑΟΚ και σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Open Sport» του OPEN TV τόνισε ότι ανυπομονεί να δει τον ΠΑΟΚ να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα.

Επίσης μίλησε για τον θείο του, τον Χάρη Μπανιώτη, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος του Δικέφαλου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985.

«Εννοείται ότι παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ. Μικρός έβλεπα κασέτες με τον θείο μου, έχω ακούσει πολλές ιστορίες για εκείνον. Αποτελούσε αθλητικό πρότυπο για μένα. Ακόμη στη Θεσσαλονίκη με σταματάνε και μου μιλάνε για εκείνον. Ήταν μία εμβληματική μορφή για τον ΠΑΟΚ.

Έφυγε από τα 15 του από την Κομοτηνή για να πάει στον ΠΑΟΚ. Ήταν γέννημα – θρέμμα ΠΑΟΚ και έφτασε να είναι αρχηγός της ομάδας, να πάρει το πρωτάθλημα και φέτος ο σύλλογος έχει την ευκαιρία να το κερδίσει ξανά. Θα είναι πολύ σημαντικό που αυτό θα το ζήσω και εγώ».

Όσο για το αν ανυπομονεί και ο ίδιος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, τόνισε: «Όλη η πόλη αυτό περιμένει. Θα είναι μία μεγάλη γιορτή! Και εγώ το περιμένω. Είναι σημαντικό που έχει βρεθεί ένας άνθρωπος όπως ο κ. Σαββίδης που έχει αγκαλιάσει αυτή την ομάδα, την προστατεύει και την έχει ανεβάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Αποπνέει μία υγεία, νιώθεις μία ασφάλεια και δεν είναι μόνο το έργο του στην ομάδα, αλλά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στην πόλη!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ