ΠΑΟΚ: Η φιέστα, το ανοιχτό λεωφορείο και τα χιλιάδες καπνογόνα

ΠΑΟΚ: Η φιέστα, το ανοιχτό λεωφορείο και τα χιλιάδες καπνογόνα

Στον ΠΑΟΚ προσανατολίζονται η στέψη του πρωταθλητή να γίνει στο ματς με τον Λεβαδειακό στις 21 Απριλίου και όχι σε κάποιο φιλικό παιχνίδι. Εκτός από την φιέστα στην Τούμπα, ετοιμάζονται και εκδηλώσεις σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Στο Δικέφαλο, ετοιμάζονται για την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος η οποία όπως όλα συγκλίνουν θα γίνει στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Αυτό φαίνεται πως αποφασίσθηκε μετά από συζητήσεις που είχαν οι παράγοντες της ομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

Στο τραπέζι έπεσαν και προτάσεις για φιλικό παιχνίδι με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ωστόσο αποκλείστηκε αυτό το ενδεχόμενο καθώς η στέψη θα αργούσε αρκετά αν σκεφτεί κανείς πως στις 11 Μαΐου υπάρχει ο τελικός του κυπέλλου και είναι πολύ πιθανόν η ομάδα να είναι παρόν.

Στο οργανωτικό κομμάτι εκτός από την εξέδρα που θα στηθεί στον αγωνιστικό χώρο, τα πυροτεχνήματα, τα καπνογόνα υπάρχουν σκέψεις να νοικιαστεί ένα ανοιχτό λεωφορείο το οποίο θα κάνει βόλτες στο παραλιακό κομμάτι της πόλης.

Από το Λιμάνι μέχρι την Καλαμαριά και την Αρετσού. Μάλιστα σε συνεννόηση με τους φιλάθλους της ομάδας θα ανάψουν χιλιάδες καπνογόνα σε όλη την διαδρομή απ’ όπου κι αν περάσει το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους πρωταθλητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ