Παναθηναϊκός: Σε προτεραιότητα οι ανανεώσεις Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Σε προτεραιότητα οι ανανεώσεις Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» και δύο εκ των αποκαλύψεων της φετινής σεζόν είναι σε πρώτο πλάνο για να επεκτείνουν το συμβόλαιό τους με τους «πράσινους».

Στον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει ήδη ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν και έχουν μπει προτεραιότητες στην ιεραρχία των Νταμπίζα και Δώνη. Στην κορυφή βρίσκονται οι υποθέσεις ανανεώσεων τριών πολύ σημαντικών παικτών για την ομάδα.

Ο λόγος για τους Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη τους οποίους θέλουν στον Παναθηναϊκό τους κρατήσουν και μετά το 2020. Κι αν για τους δύο μικρούς φαίνεται πιθανότερη εξέλιξη η επέκταση των συμβολαίων τους, εκτός κι αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση από το εξωτερικό, δεν είναι τόσο μεγάλη η σιγουριά για τον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Αυτό γιατί Ο Κουρμπέλης έχει ως προτεραιότητά του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ πάντα είναι υπαρκτό και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος θα κληθεί το καλοκαίρι να «ζυγίσει» τις επιλογές του, ακούγοντας πρώτα την πρόταση του Νταμπίζα και ύστερα όσες άλλες θα έχει στα χέρια του. Στους «πράσινους» επιθυμούν την παραμονή του, αλλά με το συμβόλαιό του να λήγει το Δεκέμβριο του 2020, αν δε δεχθεί, οφείλουν να κάνουν άμεσα τις κινήσεις τους, ώστε να μην τον χάσουν χωρίς ένα αξιοσέβαστο χρηματικό αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ