Μπούσης: «Αν το ήξερα δεν θα αγόραζα τον ΟΦΗ»

Μπούσης: «Αν το ήξερα δεν θα αγόραζα τον ΟΦΗ»

Τι είπε στην εκδίκαση της έφεσης κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ και του Αιγινιακού για τον μεταξύ τους αγώνα στην περσινή σεζόν.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Μιχάλης Μπούσης ανέλαβε τον ΟΦΗ με στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που θα είναι σημείο αναφοράς για την Κρήτη.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε υπολογίζει και πλέον βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού.

Το αφεντικό του ΟΦΗ αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον της επιτροπής Εφέσεων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση του περσινού παιχνιδιού ανάμεσα στην κρητική ομάδα και του Αιγινιακού, το οποίο έκρινε ως χειραγωγημένο η Επιτροπή Δεοντολογίας. Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή έχει ζητήσει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων, με τους παράγοντές των δύο συλλόγων να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αντιστρέψουν τα δεδομένα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ τόνισε ότι δεν είχε ιδέα για την υπόθεση όταν ανέλαβε και πως αν το ήξερε δεν θα είχε προχωρήσει στην αγορά της κρητικής ΠΑΕ.

«Αγόρασα την ομάδα τον Οκτώβρη, ήρθα για να κάνω μια επένδυση στην Ελλάδα. Ήταν το όνειρο μου να έρθω να κάνω κάτι ωραίο. Πολλοί μου είχαν πει να έρθω μόνο για διακοπές στην Ελλάδα, όχι για να επενδύσω. Θέλαμε να κάνουμε αθλητικό τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Αν ήξερα ότι θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα δεν θα αγόραζα την ομάδα. Δεν ήθελα να συνδέσω το όνομα μου με μία τέτοια κατάσταση, δεν ήθελα κάποιος να μου χαλάσει το όνομα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου για την Κρήτη και για την Ελλάδα. Αν είναι να πέσουμε αγωνιστικά, ας πέσουμε αλλά όχι γι’ αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά» τόνισε ο Μιχάλης Μπούσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ