Το «εγώ αποφασίζω» του Χιμένεθ και οι 2 «έτοιμοι»

Το «εγώ αποφασίζω» του Χιμένεθ και οι 2 «έτοιμοι»

Δίχως happy end στη φετινή διαδρομή (Κύπελλο), όλα θα εκτιμηθούν από την αρχή με θέα στην επόμενη σεζόν για τον Χιμένεθ και την ΑΕΚ.

Από πολύ νωρίς φάνηκε ότι το «στοίχημα Ουζουνίδη» θα έστελνε την ΑΕΚ στον… κουβά. Και αυτό ήταν κάτι που ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έβλεπε. Και παρότι με τον Μαρίνο «τσέπωσε» τα 20+ εκατομμύρια ευρώ από την πρόκριση στους ομίλους του Champions Leagie, ήθελε να τον διώξει από καιρό. Και τελικά τον… παραίτησε τον Φλεβάρη. Τότε που αποφάσισε να φέρει πίσω στην Ενωση των Μανόλο Χιμένεθ, ως την… έσχατη λύση. Αλλά μια λύση που δέσμευσε την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός, που έφυγε το καλοκαίρι έφυγε σαν πρωταθλητής, με δόξα και τιμή, επέστρεψε για να βοηθήσει σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Αλλά οι δυσκολίες δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Θα προστατευθεί ο Μανόλο από το κλαμπ και από τον κόσμο, ώστε να είναι άφθαρτος όταν θα έρθει η ώρα της τελικής απόφασης; Διότι μπορεί θεωρητικά οι δύο μεριές να συμφώνησαν να συνεργαστούν ως το καλοκαίρι του 2020. Να είστε βέβαιοι όμως πως δίχως happy end στη φετινή διαδρομή (δηλαδή Κύπελλο, αφού χάθηκε και η 2η θέση), όλα θα εκτιμηθούν από την αρχή με θέα στην επόμενη σεζόν.

Ποιος θα πάρει την απόφαση; Εδώ είναι το ωραίο. Ο Χιμένεθ, σε πολύ σοβαρή κουβέντα με ποδοσφαιριστές του, τους ενημέρωσε ότι δεν είναι ακόμη αποφασισμένο εάν θα μείνει τη νέα σεζόν στους Κιτρινόμαυρους. Μάλιστα, ήταν σαφής… «Δεν ξέρω εάν θα μείνω. Αλλά εγώ θα αποφασίσω τι θα γίνει. Και εάν γίνουν αυτά που πρέπει, θα συνεχίσω», ήταν η επωδός του 55χρονου τεχνικού. Που εμφανίζεται σίγουρος πως όλα είναι στο δικό του χέρι.

Ωστόσο, καλό θα είναι και ο ίδιος να κρατάει μικρό καλάθι. Διότι δεν είναι μυστικό πως ο Νταμίρ Κάναντι είναι προπονητής που βρισκόταν πιο ψηλά από τον Ισπανό στη λίστα του Γενάρη. Ενώ το ίδιο (ή και ψηλότερα) βρισκόταν και το όνομα του Τόμας Κρίστιανσεν. Του Ισπανο-δανού πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, που έχει ήδη έρθει δύο φορές στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Όχι για… αναψυχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ