Μητιντζής: «Στα τρία εκατ. ευρώ το τίμημα του ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο»

Μητιντζής: «Στα τρία εκατ. ευρώ το τίμημα του ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο»

Ο πρόεδρος της επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, υποστήριξε πως το τίμημα του ΠΑΟΚ για την χρήση του Καυτανζογλείου ανέρχεται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Απόστολος Μητιντζής με δηλώσεις του τόνισε πως αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εντός των επόμενων ημερών, ενώ αναφέρθηκε στα έργα που αναμένεται να γίνουν για την βελτίωσή του Σταδίου, αλλά και το… τίμημα που θα πληρώσει ο Δικέφαλος για τη χρήση του. Ο πρόεδρος της επιτροπής Καυτανζογλείου μίλησε στην εφημερίδα Live Sport λέγοντας αρχικά τα εξής:

«Υπολογίζω ότι, αν όχι αυτή την εβδομάδα που είναι λίγο πιεσμένη, λογικά την επόμενη θα έχουμε κάποια νέα συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό ότι δώσαμε παραχωρητήριο καλού – κακού για να μπορεί να δηλωθεί στον φάκελο που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ και για την UEFA και για το ελληνικό πρωτάθλημα ως έδρα του το Καυτανζόγλειο. Εφόσον προχωρήσει η αδειοδότηση του νέου γηπέδου θα γίνει και μία συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, που θα αναφέρει λεπτομερώς όλους τους όρους μίσθωσης».

Ποιος φορέας θα εποπτεύει την εκτέλεση των έργων από τον ΠΑΟΚ;

«Οι τεχνικές υπηρεσίες του σταδίου, όπου χρειάζεται, αλλιώς εκπρόσωπος της διοίκησης, εγώ ή κάποιος συνάδερφος του διοικητικού συμβουλίου του σταδίου. Η φιλοσοφία των παρεμβάσεων θα γίνει υπό την επίβλεψη της διοίκησης του σταδίου και πιθανόν επικουρικά και κλιμακίου των τοπικών τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ. Στόχος μας θα είναι η χρονική διευκόλυνση στην εκτέλεση των έργων, να γίνουν δηλαδή στις απαιτούμενες ημερομηνίες».

Για το αν θα υπάρχει κρατικός έλεγχος και αν θα διευκολυνθεί χρονικά η διαδικασία…

«Οπωσδήποτε. Κι εμείς και από το υπουργείο θα τρέξουμε τις διαδικασίες, όταν γίνει κάτι που σε γενικές γραμμές τουλάχιστον δεν αλλάζει τον χαρακτήρα του σταδίου».

Τα έργα θα τα εκτελέσει ο ΠΑΟΚ με την επιτήρηση των αρχών;

«Ακριβώς. Με την έγκριση και επιτήρηση των αρχών. Πρόθεση όλων είναι μέσα σε λογικό πλαίσιο οι παρεμβάσεις να γίνουν άμεσα και γρήγορα».

Η ΓΓΑ θα εγκρίνει και θα υπογράψει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ;

«Στο στάδιο είναι εποπτευόμενος φορέας η ΓΓΑ, αλλά τη συμφωνία θα την υπογράψει η διοίκηση του σταδίου. Απλώς για να μην κατηγορηθεί η διοίκηση του σταδίου για διαφυγόντα έσοδα θα πρέπει να πάρουμε και μία τυπική έγκριση από την ΓΓΑ».

Το τίμημα σε τι ύψος θα κυμαίνεται για την τριετή χρήση;

«Κάπου μεταξύ δύο και τριών εκατομμυρίων ευρώ, αλλά με ανταποδοτικότητα. Κάποια κομμάτια που αναβαθμίζουν το στάδιο θα αναλάβει το κόστος τους το στάδιο, απλά οι εργασίες θα γίνουν μέσω του ΠΑΟΚ. Ένα τμήμα του συνολικού τιμήματος, δηλαδή, θα επιστραφεί ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ