Άκπομ: «Εμπειρία ζωής για μένα ο ΠΑΟΚ»

Άκπομ: «Εμπειρία ζωής για μένα ο ΠΑΟΚ»

Ο Τσούμπα Άκπομ, μίλησε στην ιστοσελίδα του BBC Sport για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζοντας την δική του παρουσία στον Δικέφαλο ως εμπειρία... ζωής.

H ιστοσελίδα του BBC Sport έκανε ένα εκτενές ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ και με αφορμή το γεγονός ότι μετά από 34χρόνια θα κατακτήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης το πρωτάθλημα. Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ υπάρχουν και δηλώσεις του Τσούμπα Άκπομ που μιλάει για την προσμονή του πρωταθλήματος, αλλά και την Άρσεναλ. Σύμφωνα με την Αγγλική ιστοσελίδα, εκτός των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, κάτι εξαιρετικό είναι έτοιμο να γίνει στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας πως αν και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με μείον 2 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση και είναι έτοιμος να πάρει τον τίτλο.

Παράλληλα, ειδική αναφορά γίνεται στο αήττητο που διατηρεί ο Δικέφαλος στο πρωτάθλημα το οποίο δίνει ξεχωριστή αξία στο πρωτάθλημα, αναφέροντας πως κάτι τέτοιο έχει να γίνει από τη σεζόν 1963-64. Επίσης γίνεται αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη και στην τιμωρία του με αφορμή τα όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έχοντας μαζί του όπλο.

Ο Τσούμπα Άκπομ, με αφορμή την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε τα εξής: «Όπου και αν πηγαίνω, οι οπαδοί εδώ που θυμίζουν πως έχουν περάσει 34 χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία εδώ. Οι οπαδοί με σταματάνε συνέχεια για να μου δείξουν τα τατουάζ του ΠΑΟΚ που έχουν. Όταν πέταξα για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ, οπαδοί με περίμεναν στο αεροδρόμιο. Είναι μία εντελώς νέα εμπειρία για εμένα».

Ο Άγγλος επιθετικός που σύμφωνα με το αφιέρωμαδυσκολεύτηκε να βρει θέση βασικού, λόγω του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σημειώνοντας πως αρκέστηκε σε μόλις έξι συμμετοχές ως αλλαγή μίλησε για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και με ποιον παίκτη της Άρσεναλ μίλησε για το τι εστί ΠΑΟΚ.

«Έκανα την έρευνά μου πριν έρθω. Μίλησα με τον Λούκας Πέρεθ ο οποίος μου είπε πως αν υπογράψει στον ΠΑΟΚ δεν θα θέλει να φύγει Η Θεσσαλονίκη είναι μια πανέμορφη πόλη δίπλα στη θάλασσα, οι άνθρωποι είναι φιλικοί, το κλίμα είναι ωραίο και, όταν δεν έχω προπόνηση, μερικές φορές μπορώ να πάω σε κοντινές παραλίες».

Ο Τσούμπα μίλησε και για την Άρσεναλ λέγοντας πως ο Ουνάι Έμερι του είπε πως θα ήταν δύσκολο να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, για το γεγονός πως υπήρχαν αρκετοί επιθετικοί στην ομάδα. «Δεν ήταν εύκολο στο να φύγει, αλλά πάντα θα παραμείνω οπαδός της Άρσεναλ. Η συμμετοχή στον ΠΑΟΚ μου έδωσε μια νέα εμπειρία ζωής και έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο αυτή τη σεζόν. Θα ήταν όνειρο να παίξω στο Emirates ξανά, έστω και ως αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ