Αμφίβολος ο Κουρμπέλης

Αμφίβολος ο Κουρμπέλης

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί στο ματς με τον Απόλλωνα, την ώρα που άλλοι τρεις συμπαίκτες του είναι νοκ άουτ.

Ένα ακόμα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τον Απόλλωνα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης επιβαρύνθηκε με την Εθνική ομάδα κι επέστρεψε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Το απόγευμα της Πέμπτης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ως εκ τούτου θεωρείται αμφίβολος για το δευτεριάτικο παιχνίδι. Αν δεν αγωνιστεί ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού», ο έμπειρος τεχνικός θα πρέπει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Νοκ άουτ εκτός από τους Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, άλλωστε, θα είναι και ο τιμωρημένος Γιόχανσον, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης απουσίασε και πάλι από τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης. Θεραπεία, παράλληλα, ακολούθησε ο Σέχου. Ο Δώνης δεν δοκίμασε σχήμα για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Χατζηγιοβάνης, ενώ θέση διεκδικούν και οι Καμπετσής, Άλτμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ