Ο αγαπημένος μήνας του ΠΑΟΚτσή είναι ο Απρίλιος

Ο αγαπημένος μήνας του ΠΑΟΚτσή είναι ο Απρίλιος

Αν ρωτήσει κάποιος 100 φιλάθλους του ΠΑΟΚ για το ποιος είναι ο αγαπημένος τους μήνας, με ένα στόμα και μια φωνή θα πουν ο Απρίλιος. Τον συγκεκριμένο μήνα ο Δικέφαλος θα στεφθεί πρωταθλητής, ενώ θα μάθει και τον αντίπαλο του για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Απρίλιος θεωρείται ως ο μήνας της Χριστιανοσύνης, καθώς γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου, αλλά και το Πάσχα. Ταυτόχρονα το τοπίο αλλάζει και από το κρύο και μουντό περιβάλλον που αντικρίζουμε καθημερινά, αρχίζουν να γίνονται όλα πιο ζεστά και φωτεινά.

Ο συγκεκριμένος μήνας θα είναι και ο αγαπημένος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια. Θα δουν την ομάδα τους μετά από 34χρόνια να σηκώνει το πρωτάθλημα, αλλά και θα μάθουν τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Απρίλιος πάντως θα είναι αρκετά φορτωμένος για τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αρχικά το πρώτο ματς που θα κληθούν να δώσουν θα είναι με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο με την πρώτη αναμέτρηση  να γίνεται στην Τούμπα με τους  Ασπρόμαυρους να ψάχνουν παράλληλα σκορ πρόκρισης.

Στις 7 Απριλίου (19:30) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Λαμία, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, ενώ μία εβδομάδα αργότερα, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δοκιμαστεί (19:00) στην Λάρισα, σε ένα ματς που εφόσον το κερδίσει θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Στις 21 Απριλίου θα ακολουθήσει (19:00) το εντός έδρας ματς απέναντι στον Λεβαδειακό, θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, ενώ την Μεγάλη Εβδομάδα θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ