ΑΕΚ: Χουλτ ξανά βασικός

ΑΕΚ: Χουλτ ξανά βασικός

Ο Σουηδός μπακ επιστρέφει και μπαίνει στην 11αδα του 3-5-2 στο ματς με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Ο Νίκλας Χουλτ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση από την περασμένη εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ θα είναι ξανά βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και πιθανότατα στο 3-5-2 του Μανόλο Χιμένεθ ως αριστερό μπακ χαφ.

Να θυμίσουμε ότι ο Σουηδός μπακ που ήταν βασικός και αναντικατάστατος έπαθε θλάση στο ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ στις 10 Φεβρουαρίου όταν και… λαβώθηκε από την καταπόνηση και την απόφαση της ΑΕΚ να μην πάρει αριστερό μπακ τον Γενάρη, ενώ είχε υποστεί ρήξη χιαστού και ο Ελντερ Λόπες

Παράλληλα, για τον Ισπανό προπονητή έχουν επιστρέψει και ο Πέτρος Μάνταλος, ο Αντρέ Σιμόες και ο Αλεφ και όλοι τους… χτυπούν θέση στην 11αδα την Κυριακή, την ώρα που δεν υπολογίζονται οι Πόνσε και Τσόσιτς λόγω τιμωρίας

Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, την ώρα που στην ΑΕΚ σκέφτονται και τον κρίσιμο ημιτελικό με την Λαμία στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη. Ματς που θέλουν να δώσει σκορ ασφαλείας στην Ενωση ενόψει της ρεβάνς.

Μοναδική απουσία για τον Χιμένεθ και στην σημερινή προπόνηση ήταν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν αποκλείεται να οδηγηθεί για επέμβαση στους κοιλιακούς.

Οι υπόλοιποι παίκτες της Ενωσης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00. Μετά το τέλος της, ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (17:15).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ