«Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε θέλει τον Φορτούνη»

«Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε θέλει τον Φορτούνη»

Τουρκικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να εμπλέκουν το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Τουρκικά δημοσιεύματα συνεχίζουν να εμπλέκουν το όνομα του Κώστα Φορτούνη στα μεταγραφικά σενάρια της Φενέρμπαχτσε. Το περιβάλλον του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή μπορεί να μην επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της τούρκικης ομάδας, όμως στη γειτονική χώρα επιμένουν για το ενδιαφέρον των καναρινιών.

Σημερινό δημοσίευμα της Fanatik (29/3) αναφέρει πως ο τεχνικός των Τούρκων, Ερσούν Γιανάλ, έχει καταλήξει στην περίπτωση του Φορτούνη αφού όπως όλα δείχνουν έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, ενώ τονίζεται πως ο ασίσταντ, Ρετσέπ Καρατεπέ, δεν παρακολούθησε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό μόνο στο ματς κόντρα στον Άρη αλλά και σε δύο ακόμη παιχνίδια.

Όπως αναφέρει μάλιστα το παραπάνω δημοσίευμα της έγκυρης τούρκικης ιστοσελίδας, την περασμένη εβδομάδα δόθηκε εντολή στον υπεύθυνο μεταγραφών της Φενέρ, Νταμιέν Κομολί να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φορτούνη.

Βέβαια η περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού δεν είναι καθόλου απλή, καθώς ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο λιμάνι, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν προτίθενται να τον πουλήσει αν δεν δεχτεί πρόταση με οκταψήφιο νούμερο.  Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η διοίκηση της Φενέρ έχει οικονομικά προβλήματα και είναι δύσκολο να κινηθεί για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Φορτούνης που διανύει μια εκπληκτική χρονιά και έχει εκτοξεύσει την αξία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ