ΑΕΛ: Χωρίς Νούνιτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΛ: Χωρίς Νούνιτς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σλοβένος επιθετικός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς τον τιμωρημένο Μάρκο Νούνιτς, αλλά και τον Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος βρίσκεται στον… πάγο μετά από απόφαση της διοίκησης, θα παραταχθεί η Λάρισα στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (30/3, 19:30), για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νούνιτς στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τους Αρκάδες, ενώ ο Ντέλετιτς έχει τεθεί εκτός ομάδας, μέχρι το καλοκαίρι. Ο Τζιανλούκα Φέστα λοιπόν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νούνιτς, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Λάρισας με 6 γκολ, με την απουσία του να δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Ιταλό τεχνικό.

Ο έμπειρος προπονητής μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, την οποία απαρτίζουν οι: Κρίστινσον, Παιτέρης, Ζίζιτς, Γκόλιας, Μόρας, Γκόικοβιτς, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Σεσέροβιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Κούνιτς, Σικάφκα, Νούσιος και Γρομητσάρης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ