Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν τους ακουμπά κανείς». Βελέζ Κανείς Μόσταρ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κούγιας: «Καταθέσαμε έναν άρτιο φάκελο, δεν χρωστάμε πουθενά»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε για τα οικονομικά της ΑΕΛ και τόνισε ότι η θεσσαλική ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

Κούγιας: «Καταθέσαμε έναν άρτιο φάκελο, δεν χρωστάμε πουθενά» | to10.gr

Μίνι απολογισμό για τα οικονομικά της Λάρισας έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ με δήλωσή του ενημέρωσε τους φιλάθλους του συλλόγου ότι η θεσσαλική ομάδα κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων και δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα, τόνισε ότι η ΑΕΛ «έχει εξοφλήσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ κάθε υποχρέωση της προς όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που αγωνίσθηκαν σε αυτή μέχρι σήμερα καταβάλλοντας τους όλα τα χρήματα που τους οφείλονταν».

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι εξέπνευσε η προθεσμία για τις ΠΑΕ της Super League να καταθέσουν όλα τα προαπαιτούμενα εξοφλητικά στοιχεία για την αδειοδότηση 2019-2020 τόσο για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2019-2020 όσο και για την συμμετοχή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 2019-2020.

Η ΑΕΛ για άλλη μία χρονιά θέλει να ενημερώσει τους χιλιάδες οπαδούς της ότι κατέθεσε ένα άρτιο φάκελο, αφού λόγω της εξαιρετικής οικονομικής διαχειρίσεως τόσο των εσόδων της, όσο και της χρηματοδοτήσεως της εταιρείας από την ιδιοκτήτρια εταιρεία «ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ» κατάφερε όχι μόνο να έχει εξοφλήσει όλες της τις υποχρεώσεις της προς το ΙΚΑ και την Εφορία αλλά να έχει εξοφλήσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ κάθε υποχρέωση της προς όλους τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που αγωνίσθηκαν σε αυτή μέχρι σήμερα καταβάλλοντας τους όλα τα χρήματα που τους οφείλονταν είτε γιατί έληξαν τα συμβόλαια τους και αποχώρησαν είτε γιατί εκδιώχθηκαν από την ΠΑΕ (Λαγός – Leozinho – Deletic – Dodo – Ναζλίδης – Λαμπρόπουλος – Κουτσιανικούλης – Μαρουκάκης – Τριποτσέρης – Κούσας – Θεοδωρόπουλος – Κrizman – Jovanovic – Mladenovic) όσο και για αυτούς που έμειναν ελεύθεροι λόγω προσφυγών και οι οποίοι εισέπραξαν και χρήματα για χρονικό διάστημα που δεν εργάσθηκαν.

Συνολικά κατεβλήθησαν σήμερα μέσω των τραπεζικών λογαριασμών της ΠΑΕ ΑΕΛ 460.000,00€.

Προσωπικά θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες μου στα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ Σωτήρη Μάρκου Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο, στον Οικονομικό Διευθυντή Τάσο Χριστακόπουλο, αλλά και στον πιο στενό μου συνεργάτη από τότε που είμαι ο εγγυητής του μέλλοντος της ΑΕΛ, γνωστό επιχειρηματία της Λάρισας Ζήση Ντελόπουλο, αφού με ατελείωτες ώρες εργασίας μέχρι και την τελευταία στιγμή ολοκλήρωσαν έναν άψογο φάκελο αδειοδοτήσεως.

Από σήμερα εγώ, το Διοικητικό συμβούλιο και τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ σαν μοναδικό μέλημα έχουμε μέχρι την έναρξη των προπονήσεων για την νέα σεζόν τον Ιούλιο να έχουμε λύσει δύο θέματα:

Ολοσχερή εξόφληση ποδοσφαιριστών, προπονητών και στελεχών της ΠΑΕ ώστε να μην οφείλετε πουθενά ούτε ένα ευρώ από τα έσοδα τα οποία έχουμε να εισπράξουμε από την NOVA, τον Ολυμπιακό (μεταγραφή Μασούρα), από τους χορηγούς της (ΥΦΑΝΤΗΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ – BAYER), από το UEFA Solitarity 350.000,00€, από την Super League – ΣΟΥΡΩΤΗ, αλλά και από άλλους οφειλέτες της από πινακίδες – σουίτες κλπ.

Την επίλυση του προβλήματος της έδρας της ΑΕΛ για τον επόμενο χρόνο αφού με τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατη η οικονομική επιβίωση της εταιρείας με την καταβολή 400.000,00€ (τόσο κοστίζει συνολικά ετησίως)για την χρήση του το AEL FC ARENA.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί από τότε που είμαι κοντά στην ΑΕΛ (28/7/2015) κατάφερα με τους συνεργάτες μου και η ΑΕΛ μας να αγωνίζεται στην Super League παρά τις διαχρονικά εχθρικές διαιτησίες εις βάρος της και καταστροφικά οικονομικά προβλήματα να μην αντιμετωπίζουμε, αλλά και να εξασφαλίζουμε κάθε χρόνο αδειοδότηση UEFA.

Είμαι βέβαιος ότι με την βάση των ποδοσφαιριστών που έχουμε δημιουργήσει ήδη και με τις λίγες προσθήκες που θα κάνουμε την περίοδο του Ιουλίου, η ΑΕΛ με διοικητική και οικονομική σταθερότητα θα είναι έτοιμη την επόμενη σεζόν να στοχεύσει σε υψηλότερους στόχους.»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από