Στα υπόψιν της Μίλαν ο Φορτούνης

Στα υπόψιν της Μίλαν ο Φορτούνης

Καυτό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό μιας και ο ηγέτης των ερυθρόλευκων Κώστας Φορτούνης βρίσκεται και στη λίστα της Μίλαν.

Ο Κώστας Φορτούνης κάνει πράγματα και θαύματα φέτος στον Ολυμπιακό, όντας ο απόλυτος ηγέτης και σημείο αναφοράς των ερυθρόλευκων. Ο 26χρονος τα πήγε εξαιρετικά και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων στο Europa League, γεγονός που έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξή του και δεν είναι απίθανο να… ενοχλήσουν τους Πειραιώτες στο άμεσο μέλλον. Μετά το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, στο προσκήνιο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό μπαίνει πλέον και η Μίλαν σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή.

Οι ροσονέρι έμαθαν από… πρώτο χέρι τι εστί Φορτούνης μιας και ήταν αντίπαλος των ερυθρόλευκων στη φάση των ομίλων του Europa League και μάλιστα από δικό του γκολ αποκλείστηκαν από τη φάση των νοκ άουτ.

Κάπως έτσι το όνομα του ηγέτη των Πειραιωτών – μαζί με αυτό του Κούτρη – βρίσκεται στα υπόψιν της Μίλαν και είναι αρκετά ψηλά στη λίστα των υποψήφιων να αντικαταστήσουν τον «μαέστρο» των Μιλανέζων Χακάν Τσαλχάνογλου που αναμένεται να αποχωρίσει το καλοκαίρι για άλλες πολιτείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ