«Ψήνεται» για Μπενφίκα ο Μπουζούκης

«Ψήνεται» για Μπενφίκα ο Μπουζούκης

Η A Bola δημοσιοποίησε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα προς το πρόσωπό του και ο Μπουζούκης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα δεν έμεινε ασυγκίνητος στην προοπτική των Λουζιτανών.

Ο Γιάννης Μπουζούκης είναι ένας από τους πιτσιρικάδες που επωφελήθηκε από την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Δώνη και δείχνει με τις εμφανίσεις του πως είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα στην καριέρα του.

Η A Bola αποκάλυψε χτες (29/3) το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον νεαρό χαφ του Παναθηναϊκού και φιλοξενεί δηλώσεις του 21χρονου σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην πορτογαλική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουζούκη στους Πορτογάλους:

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για σένα. Το γνωρίζεις; «Είμαι χαρούμενος που μαθαίνω ότι ενδιαφέρεται για μένα η Μπενφίκα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα. Ο Όντι παίζει εκεί και φυσικά ο Σάμαρης. Αλλά προσωπικά δε γνωρίζω κάτι, ο μάνατζέρ μου δε μου έχει αναφέρει τίποτα».

Εσύ θα  ήθελες να έρθεις στη Μπενφίκα; «Γιατί όχι; Αλλά δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Αν υπάρξει  αυτή η προοπτική στο μέλλον θα δω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ