Φέστα: «Αφιερώνω τη νίκη σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή μου που τις προηγούμενες ημέρες απεβίωσε»

Φέστα: «Αφιερώνω τη νίκη σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή μου που τις προηγούμενες ημέρες απεβίωσε»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1) αφιέρωσε τη νίκη σε έναν πρώην παίκτη του στην Ιταλία του που έφυγε από τη ζωή τις προηγούμενες ημέρες.

Η ΑΕΛ πήρε νίκη… ζωής (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι Βυσσινί παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 16′ (Καλτσάς) «απάντησαν» με τους Φατιόν (31’πεν.) και Μόρα (69′) και πέτυχαν μια μεγάλη ανατροπή. Ο τεχνικός της ομάδας, Τζιανλούκα Φέστα, μιλώντας στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου δήλωσε χαρούμενος για το αποτέλεσμα κόντρα στους Αρκάδες και αφιέρωσε τη νίκη σε έναν πρώην παίκτη του στην Ιταλία που απεβίωσε τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τζιανλούκα Φέστα στη συνέντευξη Τύπου:

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου και το προπονητικό τιμ για τη νίκη αυτή. Δούλεψαν σκληρά για το παιχνίδι αυτό και το κέρδισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτούς. Θέλαμε τη νίκη αυτή και την πήραμε. Αφιερώνω τη νίκη αυτή σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή μου στην Ιταλία που τις προηγούμενες ημέρες απεβίωσε. Επίσης την αφιερώνω στο κόσμο που μας στήριξε σήμερα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά τεχνικά λάθη. Δεχθήκαμε ένα γκολ με άσχημο τρόπο, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Όταν ο Μόρας σκόραρε αμυνθήκαμε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί και είμαι χαρούμενος που τους κατακτήσαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ