Μόρας: «Γίνε δότης μυελού τον οστών, μην φοβάστε δεν είναι τίποτα» (pic)

Μόρας: «Γίνε δότης μυελού τον οστών, μην φοβάστε δεν είναι τίποτα» (pic)

Ο Βαγγέλης Μόρας ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στα social media, αναφερόμενος στον αδερφό του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Λάρισα.

Η Λάρισα επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο το σημαντικό δεν ήταν αυτό.

Ο Βαγγέλης Μόρας σκόραρε για λογαριασμό της Θεσσαλικής ομάδας και ο πανηγυρισμός του συγκίνησε πολύ καθώς το μήνυμα που έστειλε είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο αδερφό του που «έφυγε» πέρυσι από τη ζωή.

Ο 37χρονος έχει ιδρύσει το σωματείο SaveMoras για τους δότες μυελού των οστών που θέλουν να βοηθήσουν άτομα όπως ήταν και ο αδελφός του.

Έτσι έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα και το ανέβασε στα social media, γράφοντας:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε. 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω.

Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια. 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατί μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει, να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras.

Γίνε δότης μυελού τον οστών, μην φοβάστε δεν είναι τίποτα, απλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα.

Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά!!! #savemoras#γινεδοτηςμυελουτωνοστων#savealife #smile #bestrong#keepgoingforward #bepositive».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για τα μηνύματα που μου στείλατε . 18 χρόνια μετά πέτυχα το δεύτερο γκολ με τα χρώματα της ομάδας που τόσο λατρεύω . Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο το νούμερο αλλά το 18 με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια . 18 Ιουλίου “έφυγε” ο αδελφός μου και χθες ήτανε μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα γιατι μπόρεσα να πραγματοποιήσω ένα στόχο που είχα βάλει ,να καταφέρω να αφιερώσω ένα γκολ στον αδελφό μου μέσα στην έδρα μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι ότι κατάφερα να περάσω το μήνυμα που ήθελε για ακόμα μια φορά μέσα από το σωματείο @savemoras. Γίνε δότης μυελού τον οστών , μην φοβάστε δεν είναι τίποτα , απλά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε ζωή σε κάποιον που το έχει ανάγκη !! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έχει κρατήσει την πινακίδα του σωματείου και δίνει την δυνατότητα στον κόσμο να την βλέπει σε κάθε αγώνα . Όσο δύσκολα κι αν πέρασα φέτος ήσουν εκεί να μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω αδελφέ μου…. στο αφιερώνω με όλη μου την καρδιά !!! #savemoras #γινεδοτηςμυελουτωνοστων #savealife #smile #bestrong #keepgoingforward #bepositive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moras Vangelis (@moras_vangelis_) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ