Ολυμπιακός – Ατρόμητος : Οι 11άδες του αγώνα στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός – Ατρόμητος : Οι 11άδες του αγώνα στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του χωρίς εκπλήξεις. Πλήρεις οι Περιστεριώτες.

Χωρίς εκπλήξεις θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να παρατάξει την ομάδα του με τη… συνηθισμένη 11άδα, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα τους Μπουχαλάκη και Γκερέρο, αντί των Καμαρά και Χασάν.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας, Γκερέρο.

Στον πάγκο των Πειραιωτών θα καθίσουν οι Λοντίγκιν, Καμαρά, Ανδρούτσος, Χασάν, Μιράντα, Σολδάνο και Ζιλ Ντίας, με τον Μαρτίνς να αφήνει εκτός 18άδας τους Χουτεσιώτη, Τσιμίκα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλο και Νάτχο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ατρόμητο, οι Περιστεριώτες παρατάσσονται πλήρεις στο Καραϊσκάκη, και η 11άδα τους αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον – Ενσικουλού, Μπρούνο, Ουάρντα. Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ