Τα έκανε μπάχαλο ο Γκεστράνιους στο Καραϊσκάκη (vids)

Τα έκανε μπάχαλο ο Γκεστράνιους στο Καραϊσκάκη (vids)

Στο 63’ ο Γκεστράνιους δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ του Μπουσούλατζιτς στον Φορτούνη, ενώ στη συνέχεια ο Χατζηισαΐας πάτησε στο κεφάλι τον αρχηγό των Πειραιωτών, αλλά και πάλι δεν… συγκινήθηκε.

Την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού προκάλεσαν οι αποφάσεις του Ματίας Γκεστράνιους στον αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Φινλανδός ρέφερι έχασε πάρα πολλές φάσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που εξόργισε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες των Πειραιωτών.

Στο 63’ ο Φορτούνης προσπάθησε να μπει στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς τον ανέτρεψε πεντακάθαρα, αλλά ο Σκανδιναβός διαιτητής έκλεισε τα μάτια και άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Στην εξέλιξη της φάσης μάλιστα ο Χατζηισαΐας πάτησε στο κεφάλι τον αρχηγό του Ολυμπιακού, αλλά και πάλι ο Ματίας Γκεστράνιους δεν συγκινήθηκε.

Στο 76’ ο Ποντένσε έβαλε την μπάλα μπροστά σε μία από τις γνωστές του κούρσες, ο Κουλούρης τον πέταξε με το αριστερό του χέρι στο έδαφος, αλλά ο Γκεστράνιους όχι μόνο δεν έδωσε την κίτρινη στον παίκτη του Ατρομήτου, αλλά ούτε καν το φάουλ.

Μία ακόμα φάση που δεν… είδε ο Σκανδιναβός, ο οποίος άφησε τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Ατρομήτου και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να ελέγξει το παιχνίδι.  Αλλού γι’ αλλού ήταν ο Γκεστράνιους, που έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Περέιρα, επιβάλλοντας τον νόμο της… εξυγίανσης στο Φάληρο.

Αλλεπάλληλα λάθη από τον Φινλανδό διαιτητή, που έκανε έξαλλο τον Πορτογάλο προπονητή, τους παίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Δείτε τη φάση με τον Φορτούνη:

Και με τον Ποντένσε:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ