Μαρτίνς: «Δίκαιη νίκη με μια… καλή διαιτησία»

Μαρτίνς: «Δίκαιη νίκη με μια… καλή διαιτησία»

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού σχολίασε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήρε μια δίκαιη νίκη, αφήνοντας ωστόσο και κάποιες αιχμές για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία Ματίας Γκεστράνιους και των βοηθών του, παρά το γεγονός οτι τελικά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Τα παράπονα αυτά εκφράστηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει λόγο για μια διαιτησία «…όπως πρέπει να είναι»!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Σήμερα ξεκινήσαμε κάνοντας πολλά ατομικά λάθη τα οποία βοήθησαν τον Ατρόμητο να προηγηθεί. Στη συνέχεια αλλάξαμε στάση, ήμασταν ιδιαίτερα συμπαγείς και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα».

Όσον αφορά στον Γκεστράνιους και τους βοηθούς του, που έκαναν αρκετά λάθη εις βάρος των Πειραιωτών, ο Μαρτίνς σχολίασε χαρακτηριστικά και με αρκετή δόση χιούμορ: «Ήταν μια … καλή διαιτησία όπως πρέπει να είναι οι διαιτησίες».

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο και τη στήριξή του ο τεχνικός των Πειραιωτών σημείωσε: «Η παρουσία του κόσμου είναι καταπληκτική. Ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας και στα 90 λεπτά υποστηρίζουν την ομάδα μας. Ακόμα μια αγωνιστική που έχουμε στην έδρα μας θέλουμε να τους αφήσουμε ικανοποιημένους για την στήριξη που μας έδειξαν όλη την χρονιά».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ