Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ο 12ος παίκτης του ήταν εκεί (vids)

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ο 12ος παίκτης του ήταν εκεί (vids)

Δυναμικό παρών έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης στο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και στήριξε ακόμα μια φορά τις προσπάθειες των παικτών του Μαρτίνς.

Τι κι αν το παλμαρέ του Ολυμπιακού δεν ετοιμάζεται να υποδεχτεί κάποια νέα κούπα φέτος, ο κόσμος της ομάδας στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται στο Λιμάνι και το αποδεικνύει σε κάθε δοθείσα ευκαιρία.

Το απόγευμα της Κυριακής (31/03), οι φίλοι των Ερυθρόλευκων γέμισαν το Γ. Καραϊσκάκης και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο (2-1) δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες να ήταν από αυτά που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «αδιάφορα», όμως η τρέλα των οπαδών του Ολυμπιακού δεν σταματά. Η ομάδα τους παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και εκείνοι έχουν αποφασίσει να χαράσσουν τις ζωές τους, στο πλευρό της!

Πάνω από 30.000 κόσμος έδωσε λοιπόν το παρών στο φαληρικό γήπεδο και δεν σταμάτησε να φωνάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή (με ανατροπή) με 2-1!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ