Από τον ΠΑΟΚ υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις βουλευτικές εκλογές;

Από τον ΠΑΟΚ υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στις βουλευτικές εκλογές;

Ο Κυριάκος Κυριάκος έχει δεχθεί κρούση για να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής, αλλά μόνο αν αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο μετά από 20 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα!

Αυτό το έχει προαναγγείλει και δημόσια σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό.

Εκείνες μάλιστα οι δηλώσεις (περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ) ίσως τον φέρουν στον πολιτικό στίβο!

Διότι δέχθηκε κρούση για να κατέβει υποψήφιος, όχι στις δημοτικές εκλογές αλλά στις βουλευτικές.

Το τι θα κάνει την επόμενη μέρα, μετά από μια 20ετία στον ΠΑΟΚ, δεν το έχει γνωστοποιήσει ακόμη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία» είναι πιθανό να βρεθεί υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ!

Το γεγονός είναι ότι έχει δεχτεί κρούση, προκειμένου να είναι ένας εκ των υποψήφιων του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος δε θέλει να μπλέξει την πολιτική με τον ΠΑΟΚ, οπότε όσο είναι στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τίποτα άλλο.

Ακόμη δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις, ούτε έχει απαντήσει (παρότι λέγεται ότι τείνει να αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε), αλλά ακόμη υπάρχει χρόνος για επίσημες ανακοινώσεις, αφού άλλωστε μεσολαβούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο και μετά θα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ