Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία

Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την προσεχή Κυριακή (7/4) στις 13:00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φίλων του ΠΑΟΚ (την οποία διοργανώνουν ορισμένοι μεγάλοι σύνδεσμοι) για το όνομα της Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (7/4) στις 13:00 στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Αρχικά ήταν να γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, την ημέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και υπό τον φόβο υπάρξει κάποια προβοκάτσιες που ίσως μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις και να βλάψει την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Στις 7/4 ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 13:00 θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση για την Μακεδονία μπροστά στο άγαλμα του Μεγαλύτερου Έλληνα Στρατηλάτη. Ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι συμβολικός.

Η ταυτότητα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Μακεδονίας είναι άμεσα συνδεδεμένες. Όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτος. Με την λήξη της συγκέντρωσης όλοι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα για να στηρίξουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Μακεδόνες, Νεάπολη, Πολίχνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ