«Αποσύρει το ενδιαφέρον του για Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός»

«Αποσύρει το ενδιαφέρον του για Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με τους Τούρκους, το υψηλό κασέ του Γάλλου εξτρέμ φέρεται να είναι το «αγκάθι» που αναγκάζει τον Ολυμπιακό να αλλάξει τα πλάνα του σχετικά με την υπόθεσή του.

Εξ’αρχής η υπόθεσή του είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας και στο μεγάλο Λιμάνι το γνώριζαν καλά. Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να «εισβάλουν» στην ελληνική πραγματικότητα δημοσιεύματα από την Τουρκία που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον φαντεζί Γάλλο εξτρέμ όλοι κρατούσαν μικρό καλάθι έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών.

Ο Ολυμπιακός, που έχει αρχίσει να χτίζει ήδη, με βλέμμα στο μέλλον, έχει στην ατζέντα του περιπτώσεις με ποιότητα, προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα και ένας εξ’ αυτών είναι και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο πολύπειρος εξτρέμ αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε και το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30 Ιουνίου. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που παρουσίασαν Μέσα της γείτονας χώρας, δεν είναι καινούριο μιας και οι Πειραιώτες ψάχτηκαν για την υπόθεσή του και την περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Οι ετήσιες απολαβές του 34χρονου άσου (με θητεία στις Μαρσέιγ, Ντιναμό Μόσχας, Λυών) που αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ καθαρά (στην Ελλάδα πάνω 6.000.000 € τον χρόνο) είναι και το μεγαλύτερο τροχοπέδη, με τις τελευταίες εξελίξεις από την Τουρκία να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες άλλαξαν γνώμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ