Ψηφίστε τον MVP της 26ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 26ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής, μέσω του σχετικού γκάλοπ που διενεργεί.

Ολοκληρώθηκε η 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον κορυφαίο της εβδομάδας. Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χαβιέ Ματίγια, Μάριος Οικονόμου, Ηλία Χατζηθεοδωρίδης και Βαγγέλης Μόρας οι πέντε που τίθενται στη διάθεσή σας αυτή τη φορά.

Ανδρέας Μπουχαλάκης
Ο Ελληνας διεθνής μέσος είχε καθοριστική συμβολή στην ανατροπή του Ολυμπιακού με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο. Εκανε πολλές δουλειές στην μεσαία γραμμή, είχε μια «γεμάτη» εμφάνιση και πάνω από όλα πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του χάρη σε ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Χαβιε Ματίγια
Ο Ισπανός μέσος ήταν ίσως ο κορυφαίος του Αρη στο 3-1 επί του ΟΦΗ. Από το μαγικό του δεξί πόδι ξεκίνησαν όλες οι επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του ενώ προσέδωσε την ψυχραιμία που χρειαζόταν όσο αυτή κυνηγούσε την ανατροπή. Φυσικά πέτυχε το 2-1 με μια εκτέλεση επιπέδου… Πλατινί.

Μάριος Οικονόμου
Την ώρα που όλα έδειχναν ότι το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό θα έληγε χωρίς σκορ, εκείνος έδωσε τη λύση. Πάτησε γερά όταν έπρεπε και άνοιξε το σκορ στο 39’, αλλάζοντας τελείως την εξέλιξη του ματς. Εκτός από το γκολ-κλειδί για το 1-0 καθοδήγησε και την άμυνα του άψογα βοηθώντας τον πιτσιρικά Σβάρνα.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης
Ο αριστερός μπακ χαφ του Παναθηναϊκού ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη σε ωραία εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια. Επιπλέον με μία ακόμη ξεκίνησε το 0-2, όταν με έξυπνο χτύπημα βρήκε ωραία τον Κουρμπέλη και τα υπόλοιπα ήταν απλά.

Βαγγέλης Μόρας
Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της ΑΕΛ επί του Αστέρα στο 2-1 για τους Θεσσαλούς. Ένα τέρμα που ίσως σημαίνει μια… κατηγορία! Παράλληλα ο Ελληνας αμυντικός συγκλόνισε το φίλαθλο κοινό αφιερώνοντας το τέρμα αυτό στον αδικοχαμένο αδελφό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ