Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για νέο συμβόλαιο στον Φορτούνη

Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για νέο συμβόλαιο στον Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη για αυτό και συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Ο Ολυμπιακός είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Κώστα Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκο μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων είχαν επαφές με την πλευρά του παίκτη για περίπου τρεις ώρες, όπου και συζήτησαν για το μέλλον του αρχηγού των Πειραιωτών.

Όπως έχει αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες to10.gr, η επιθυμία του Ολυμπιακού είναι να ανανεώσει με τον Φορτούνη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Οι ερυθρόλευκοι είναι δεδομένο πως δεν θέλουν να χάσουν τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή και θέλουν να χτίσουν πάνω του την ομάδα που θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Φορτούνης πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του με τα χρώματα του Ολυμπιακού και όπως είναι λογικό ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να τον χάσουν. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό που θέλει να μείνει στην ομάδα και να ηγηθεί στην επιστροφή στην κορυφή. Πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη ο μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως παρά τη σφοδρή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ο Φορτούνης έχει δεχτεί αρκετές κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού που θέλουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι. Πρώτη και καλύτερη φέρεται να είναι η Φενέρμπαχτσε που σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφέρει αρκετά χρήματα, ενώ οι ερυθρόλευκοι αξιώνουν πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Πρωταρχικός στόχος τόσο του παίκτη αλλά και της ομάδας όμως είναι η ανανέωση και οι δύο πλευρές θα καθίσουν και πάλι στο τραπέζι σύντομα για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο που θα δέσει για πάντα τον Φορτούνη στο λιμάνι και με πολύ υψηλή ρήτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ