«Συζητάει με ελληνική ομάδα ο Ανσαριφάρντ»

«Συζητάει με ελληνική ομάδα ο Ανσαριφάρντ»

Η Nottingham Post υποστηρίζει ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν έχει πείσει τον Μάρτιν Ο’ Νιλ και συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Πριν από λίγες εβδομάδες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αγγλία, που ανέφεραν ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Αρη. Μάλιστα, τα ίδια ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι Κίτρινοι «τσέκαραν» τον Ιρανό επιθετικό και το περασμένο καλοκαίρι.

Τότε, όμως, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσάμπιονσιπ και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μια επιλογή, ωστόσο, που όπως φαίνεται δεν του βγήκε και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Νησί, είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Nottingham Post σε σημερινό της δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ιρανός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον τεχνικό των Ρεντς, Μάρτιν Ο’ Νιλ, με τις εμφανίσεις του και συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δεν είχε πείσει ιδιαίτερα από τότε που ήρθε στο κλαμπ και βρίσκεται σε επαφές για να επιστρέψει στην Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η εν λόγω ιστοσελίδα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που άργησε να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νότιγχαμ, λόγω του νόμου που υπάρχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο για τους ξένους ποδοσφαιριστές, μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 10 αγώνες, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε συνολικά 163’ συμμετοχής.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ