Αραούχο με συμβόλαιο… Λιβάγια

Αραούχο με συμβόλαιο… Λιβάγια

Η ΑΕΚ ξέρει τις απαιτήσεις του Αραούχο και τον έχει σύμμαχο στη... μάχη με τη Λας Πάλμας. Το πλαφόν των 800.000 € του Λιβάγια και τα σούπερ μπόνους.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία όχι μόνο συντηρούν το θέμα Αραούχο – ΑΕΚ αλλά κάνουν λόγο και για σοβαρή πιθανότητα να κάνει κίνηση η Ένωση το καλοκαίρι για τον Αργεντινό.

Η Λας Πάλμας, με την οποία το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Αραούχο ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023, έχει χάσει απ’ ότι φαίνεται το τρένο της ανόδου μιας και βρίσκεται στην 13η θέση και 10 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου και είναι πιθανό να προχωρήσει σε πωλήσεις το προσεχές καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ που έχει βέβαια ως προτεραιότητα την παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε, δεν έχει ξεχάσει τον αγαπημένο των οπαδών της «κιτρινόμαυρης» κερκίδας και αν δεν καταφέρει να κρατήσει τον φετινό πρώτο της σκόρερ είναι πολύ πιθανό έως και βέβαιο πως θα κάνει την κίνησή της για τον «Τσίνο».

Στην Ένωση βέβαια γνωρίζουν τις απαιτήσεις του Αραούχο και πως θα πρέπει να κάνουν μια μικρή οικονομική υπέρβαση όσον αφορά στο συμβόλαιό του βάσει των ορίων που έχουν θέσει σε αυτό το θέμα στην ΑΕΚ.

Το κορυφαίο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι του Μάρκο Λιβάγια ο οποίος εισπράττει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως και κάπου εκεί αναμένεται να είναι και η πρόταση για τον Αργεντινό που μαζί με κάποια (αρκετά) μπόνους που θα του προταθούν ώστε να δελεαστεί ακόμη περισσότερο, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κιτρινόμαυρων».

Από την πλευρά του ο Αραούχο που είναι εκτός λόγω τραυματισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν βίωνε έτσι κι αλλιώς και τις καλύτερες μέρες του στα Κανάρια, με τους οπαδούς της ομάδας να τον αποδοκιμάζουν αρκετές φορές και τον ίδιο να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Επίσης δεν έχει πάψει ποτέ να ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ με τις αλληλεπιδράσεις του σε αναρτήσεις της ΠΑΕ στα social media να είναι καθημερινές.

Όλα δείχνουν πως το σήριαλ μεταξύ ΑΕΚ και Αραούχο θα μας απασχολήσει για ακόμα ένα καλοκαίρι και ειδικά αν δεν προχωρήσει θετικά του Πόνσε, με την Ενωση να έχει αρκετές πιθανότητες να τον φέρει και πάλι πίσω με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ, του προπονητή που τον αναγέννησε, να παίζει και αυτή καθοριστικό ρόλο (εφόσον συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Ισπανός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ