Ιταλικά δημοσιεύματα για ΑΕΚ, Πόνσε και λοιπούς μνηστήρες

Ιταλικά δημοσιεύματα για ΑΕΚ, Πόνσε και λοιπούς μνηστήρες

Η «Corriere dello Sport» επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «10» περί πρόσκλησης της ΑΕΚ στον πατέρα του Εζέκιελ Πόνσε στην Αθήνα για να συζητήσουν την παραμονή του Αργεντινού στην ομάδα ενώ τονίζεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για τον παίκτη.

Τα δεδομένα της υπόθεσης Πόνσε καταγράφει σε δημοσίευμά η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Σε αυτό γίνεται αναφορά στο κάλεσμα της Ένωσης στον πατέρα του 22χρονου επιθετικού στην Αθήνα, γεγονός που ανέδειξε πρώτο το «10» χθες, για να συζητήσουν την παραμονή του παίκτη στην Ελλάδα αλλά και για να μεσολαβήσει αυτός στη Ρόμα ώστε να καταφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» να πετύχουν έστω τον δανεισμό του για ακόμη έναν χρόνο.

Επίσης σημειώνεται πως σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ δεν μπορεί να καλύψει την οψιόν των επτά εκατομμυρίων ενώ κι η Ρόμα έχει προτάσεις για τον παίκτη (Σπόρτινγκ και Μπόκα αναφέρονται) από μεγάλες ομάδες που μπορούν να πληρώσουν αυτά τα λεφτά.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στον Βασίλη Μπάρκα, το όνομα του οποίου δεν αποκλείεται να… πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην ΑΕΚ και στη Ρόμα, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία για την παραμονή του Πόνσε στην «Ένωση».

Μάλιστα σήμερα αναμένεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ άνθρωπος της Ρόμα και να παρακολουθήσει τον Μπάρκα από κοντά στο ματς με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ