«Ο Ολυμπιακός παραμονεύει για την απόκτηση του Σλιμανί»

«Ο Ολυμπιακός παραμονεύει για την απόκτηση του Σλιμανί»

Νέο δημοσίευμα αυτή τη φορά από την Αγγλία μιλάει για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ισλάμ Σλιμανί, που ανήκει στη Λέστερ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει καλοκαιριού, με την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να είναι ειλημμένη για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι για τη θέση του φορ, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν, καθώς η ομάδα και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν το μυαλό τους στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ένας από τους παίκτες που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επίθεσης είναι ο Ισλάμ Σλιμανί. Όπως είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες to10.gr, o διεθνής Αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων, οι οποίοι μάλιστα είχαν ψαχτεί για την περίπτωση του και τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Σλιμανί που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Λέστερ στη Φενέρμπαχτσε, δεν πρόκειται να μείνει στην Τουρκία και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στις αλεπούδες. Ωστόσο η Λέστερ δεν φέρεται διατεθειμένη να κρατήσει τον 30χρονο επιθετικό στο ρόστερ της και ψάχνει τρόπο να τον… ξεφορτωθεί.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και παραμονεύει προκειμένου να κινηθεί για την απόκτηση του. Όπως αναφέρει μάλιστα σε σημερινό της δημοσίευμα ιστοσελίδα του Λέστερ, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται έντονα για τον παίκτη.

Ο Σλιμανί έχει συμβόλαιο με την Λέστερ έως το 2021, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι αλεπούδες ξόδεψαν 29 εκατ. λίρες για να τον πάρουν στο King Power. Το 2017 η Τιανζίν έκανε απίθανη πρόταση 38 εκατ. λιρών για την απόκτησή του, ωστόσο η Λέστερ απάντησε αρνητικά, δείγμα του πόσο υψηλά κοστολογείται ο παίκτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Αλγερινό διεθνή στράικερ, όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη. Το συμβόλαιο του δεν είναι για τα οικονομικά δεδομένα των Πειραιωτών, ούτε φυσικά μπορεί να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή. Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα το πιθανότερο σενάριο για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για τον Σλιμανί είναι ο δανεισμός του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο προς το παρόν.

Τη φετινή σεζόν ο Σλιμανί αγωνίστηκε στο τούρκικο πρωτάθλημα με τη μορφή δανεισμού και σε 25 ματς μετράει 5 γκολ με τη Φενέρ να είναι στη μέση της βαθμολογίας και εκτός Ευρώπης. Οι Τούρκοι έχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα που καθιστούν αδύνατη την παραμονή του Αλγερινού και τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ