Ο Κυριακόπουλος έχει ξανά απολογηθεί σε αντίπαλους οπαδούς (pic)

Ο Κυριακόπουλος έχει ξανά απολογηθεί σε αντίπαλους οπαδούς (pic)

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος κέρδισε το respect από το φίλαθλο κοινό μετά την απολογία του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ζήτησε συγγνώμη στην αντίπαλη κερκίδα.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πέρα από έναν πολύ αξιόπιστο ποδοσφαιριστή, έχει αποδείξει πολλάκις πως πρόκειται και για ένα άτομο με ήθος.

Τελευταίο παράδειγμα ήταν η κίνησή του να ζητήσει συγγνώμη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον «δικέφαλο» στην Τούμπα κλώτσησε ενοχλημένος τη μπάλα προς την κερκίδα.

Η απολογία του στο τέλος του ημιχρόνου προκάλεσε την έκπληξη και τον θαυμασμό από το φίλαθλο κοινό, το οποίο αποθέωσε την ενέργεια 23χρονου. Όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κυριακόπουλος έχει προβεί σε κάτι αντίστοιχο.

Συγκεκριμένα, είχε ξανά απολογηθεί και στον κόσμο του Πανιωνίου στις 30/1, καθώς τότε είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με ένα ball boy.

Ο αριστερός μπακ του Αστέρα θεώρησε πως ο μικρός δεν του έδινε σκοπίμως τη μπάλα για να καθυστερήσει, κάτι που προκάλεσε τα νεύρα του «Κυριακό». Τελικά, όμως, στο τέλος της αναμέτρησης ζήτησε συγγνώμη από το παιδάκι και από τους φίλους των κυανέρυθρων, οι οποίοι έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη μια αξιοσημείωτη περίπτωση είναι και στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν είχε κάνει πέναλτι στον Χατζηγιοβάννη, το οποίο κόστισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο 23χρονος, μέσω ανάρτησης στα social media, απολογήθηκε στον κόσμο του Αστέρα για την αφέλεια του, κερδίζοντας έτσι τον σεβασμό τους.

«Ένα τεράστιο συγνώμη από τους οπαδούς και την ομάδα για την άτυχη στιγμή σίγουρα αξίζαμε τους 3 βαθμούς αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Συνεχίζουμε όλοι μαζί!», είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ