Μακ Κάναντι ή Sir Κάναντι;

Μακ Κάναντι ή Sir Κάναντι;

Τα δεδομένα για το μέλλον του Αυστριακού στο Περιστέρι. Στο χέρι του είναι η παραμονή…

Ο ατζέντης του Νταμίρ Κάναντι έχει έρθει δυο φορές στο Περιστέρι το 2019 αλλά μετά τις συναντήσεις που είχε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο δεν βγήκε άσπρος καπνός από την καμινάδα στο Μαζαράκειο, που θα συμβολίσει και την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Κοινή διάθεση για την παραμονή του Αυστριακού τεχνικού υπάρχει και από τις δυο πλευρές. Όμως εκεί σταματάνε και τα κοινά και αρχίζουν οι διαφορές των δυο πλευρών. Το σημαντικότερο είναι να συμφωνήσουν αν η σεζόν είναι πετυχημένη ή όχι. Η περσινή πορεία είχε θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Φέτος ενώ η ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, από τον Γενάρη και μετά μετράει σε σύνολο 15 ματς, επτά ήττες, τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες. Από εκεί που φλέρταρε με την δεύτερη θέση, τώρα πλέον μάχεται να κατακτήσει την τέταρτη. Στο κύπελλο αποχαιρέτησε από την προημιτελική φάση ενώ στην Ευρώπη αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό από μια κατώτερη ομάδα, στερώντας πολύτιμα χρήματα στο ταμείο του συλλόγου. Πέρσι, η ομάδα πρόσφερε θέαμα και χαιρόσουν να την βλέπεις ενώ το 2019 δεν πείθει κανέναν με την απόδοση της.

Όλα αυτά σας τα εξηγούμε για να καταλάβετε τα επιχειρήματα του Γιώργου Σπανού και των άμεσων συνεργατών του.

Από την άλλη πλευρά του τραπεζιού έχουμε τον Νταμίρ Κάναντι. Αν ανατρέξετε στα δημοσιεύματα του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου θα δείτε ότι η μετοχή του Αυστριακού είχε σημειώσει limit up αφού ήταν η χρονική περίοδος που ο Ατρόμητος βρισκόταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θύμιζε τρένο. Ο Κάναντι βολιδοσκοπήθηκε από αρκετές ομάδες και ατζέντηδες. Ακουσε τρελά νούμερα και του άνοιξε η όρεξη.

Το δεδομένο είναι πως αν παραμείνει στον Ατρόμητο δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να πάρει αύξηση, για όλους τους λόγους που σας εξηγήσαμε παραπάνω. Μπόνους επίτευξης στόχων ναι, αύξηση όχι.

Οπότε ο Κάναντι κρατάει την τύχη στα χέρια του. Είτε ως γνήσιος τζέντλεμαν (sir) παραδέχεται ότι η πορεία δεν ήταν τόσο πετυχημένη και συνεχίζει με τους ίδιους οικονομικούς όρους ή επιμένει σε αύξηση (Σκρουτζ Μακ Ντακ)και διαβαίνει το κατώφλι της εξώπορτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ